Profile cover photo
Profile photo
Nurulhuda Abu Hassan
1,258 followers
1,258 followers
About
Posts

Post has attachment
Pertama Kali
Pertama Kali
bintuabuhassan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pertama Kali
    Pertama kali dalam 6 bulan, esok huda sangat bersemangat untuk pergi kerja aka LAST DAY AS INTERN ! Oh seriously tak pernah terbayang diri ini dapat menempuh 6 bulan yang mencabar, hidup takde arah, menanges macam orang gila, boleh handle stress yang me...
Pertama Kali
Pertama Kali
bintuabuhassan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Setelah sekian lama~
Setelah sekian lama menyepi dar menulis blog. Huhu. Sangat merindui orang-orang di sini. Alot if story to share tapi dek kerana kekangan masa. Apalah daya diri ini.  But insyallah lepas nih. Huda akan post banyak2 macam dulu.  So. Thats all for today. Hehe ...
Setelah sekian lama~
Setelah sekian lama~
bintuabuhassan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuti macam tak cuti !
  Cuti midsem break semester 7 kali nih memang rasa macam tak cuti. Urgh ! Kenapa ? Sebab banyak giler kerja sekolah ? Erk ? Kerja sekolah ? haha Aaaahh, tak kira lah tuhh. Yang penting banyak. Weekend nih nak bercuti kat Penang pulak. Dengan kawan-kawan ke...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday #20
     Budak-budda zaman sekarang ..'
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Nak mintak tolong like bolehhh ?
  Hda dan kawan-kawan hda telah menghadiri satu Kem Mahasiswa/i untuk Business Excellent yang dianjurkan oleh Malaysian Productivity Corporation (MPC). Jadi, lepas sahaja Kem di Afamosa Resort Melaka tuh, MPC menganjurkan satu pertandingan di FB yang memerl...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded