Profile cover photo
Profile photo
Johanna Eineryd
18 followers
18 followers
About
Johanna Eineryd's posts

KAMRATER! Jag sparade ner dokumentet i Wordformat för att kolla styckindelning osv och fixa textstorlek m.m. I länken skall ni hitta worddokumentet där texten och bilderna är fixerade- och skall vara på rätt plats, så om ni ändrar något i texten se till så att bilderna inte blir kaiko. 

Skriv ert namn i detta inlägget för att godkänna texten.

OBS saknar fortfarande en källa i texten, vem är ansvarig ;)?


https://drive.google.com/open?id=0B3pLVIryEgxhVXNfVUh0UFl2UkE

Post has attachment

Inför ikväll tänker jag:

Det är toppen om att har läst igenom dokumentet inför ikväll, och när väl mötet börjar så kan vi väl ta och effektivt arbeta oss igenom dokumentet från början till slut. Då kan vi diskutera eventuella meningsskiljaktigheter eller om det är något som någon inte förstår. Efter mötet sammanställer My dokumentet och på onsdag går alla in och godkänner ändringarna.  Har ni några synpunkter på innehållet i dokumentet på onsdag ändrar jag detta och  skickar ut för nytt godkännande- sedan lämnar jag in dokumentet innan utsatt deadline. 

Men herregud, såg just +Kristian Risenfors  som nyhetsankare- vad duktig du var :))

+My Isoniemi   Jag har förstått det som att du bara är tillgänglig på måndagskvällar pga jobb? Hur vill du dela upp arbetet? Jag har sammanställt gruntstrukturen i dokumentet (all text på första sidan)  Vad sägs om att du snyggar till dokumentet som alla har skrivit i under måndagkvällen och sen tar jag det vidare därifrån dvs.på onsdag korrigerar utefter gruppmedlemmarnas åsikter och skickar in det?

Post has attachment

Post has attachment

Fråga: Har det skapats något dokument där idéer till inläggen postas och jag bara missta detta?

Hej kompisar!

Vill bara påminna alla om vikten av att lägga dokumenten i den delade mappen. Sist var det ett dokument som hade delats här i gruppen men inte lagts i mappen, vilket gjorde att jag hade missat detta. Super om vi alla hjälps åt att ha en samlad mapp med all info.

Kram och hajj!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded