Profile cover photo
Profile photo
Nur Ayuni
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Allah Maha Pengampun Lagi Mengasihani
Salam, Sudah lama x update blog..bukan aper..super duper busy yg amat sangat. Hari ini 19 May 2018 genaplah 10 hari Malaysia Baru telah ditubuhkan. Bekas PM Malaysia YAB Najib Razak tewas teruk di tangan pihak lawan. Maka, bermulalah esok suka duka Suka bag...
Add a comment...

Post has attachment
**
14th February 1982 Maka, lahirlah aku.. Happy birthday utk diri sendiri.. Hahaha..eh dah nak masuk 40 tahun dah.. I cant believe it! Believe x believe..kene terima hakikat jugak.. Some people said : Hahaha..life is an advanture..so, not to be missed! Aku,  ...
Aku, dia dan chicha!
Aku, dia dan chicha!
miyamimayuko.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
My Soul Dah Grad!
Salam Pejam celik pejam celik dah 6 tahun umur my soul.. so bermakna beliau dah nak masuk alam persekolahan. My soul adalah slh seorg student di Tabika Bn4 Semenyih sblm ini. Pada 16 November 2016 berlangsungnya upacara Majlis Graduasi ala2 konvokesyen di I...
My Soul Dah Grad!
My Soul Dah Grad!
miyamimayuko.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Taman Setia Ecohill
Sesape yang berdekatan dengan Semenyih, bolehlah cuba bawak anak2 beriadah di Taman Ecohill di Semenyih ni.. Tetapi ingat yea, masa untuk lawatan hanya sampai kul 6ptg sahaja. Selepas dari utu, Pak Guard akan menutup gate dan kite terpakse mgigit jari saje....
Taman Setia Ecohill
Taman Setia Ecohill
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jejalan KAISON Festival City Mall..
Jom cuci mata yea.. Kalau sape nk order boleh contact saya..kiki.. Alamak..aku betul2 dah jatuh chenta ngan brg2 Kaison ni Huwa... Ikea pun byk lg pending list..nk tmbh plk dgn Kaison..wakaka.. Enjoy....
Jejalan KAISON Festival City Mall..
Jejalan KAISON Festival City Mall..
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ke Mana Hilangnya Aku?
Wakaka..serius giler bunyi tajuk tu kan..aku x hilang ke mana..just malas nk berblog..pasai ape..aku byk mgharungi detik hitam pada 2014 yg mana tidak aku ceritakan di sini..so, aku nk freekan kepala aku.. Bukan aku xnak cerita..lgpun bukan ade follower ram...
Ke Mana Hilangnya Aku?
Ke Mana Hilangnya Aku?
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama Membeli di ZALORA
Ekceli..dah lama tingin nak sopim di Zalora.. Tapi, memandangkan aku xde kad kredit (ku fikir 1 method payment only), aku pendamkan perasaan itu.. Then, ada satu hari tu, tetiba pintu umah aku diketuk..ada pacel katanya dari Zalora.. aku memang terkejut ban...
Pengalaman Pertama Membeli di ZALORA
Pengalaman Pertama Membeli di ZALORA
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Raya Celebration 2014
Raya Celebration 2014
Raya Celebration 2014
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Percutian Bajet Ke Melaka
Sebenarnya dah lama plan nk gi Melaka ni. Ni baru berkesempatan. Kami p 12 April, hari Sabtu. Sebelum tu dah carik hotel yg bajet2 gitu. Hihihi.. Kedekut tak kami?? Kami decide nak c in di Lavender Guesthouse. Bagi aku..huhu..mcm tak recommended sgt lah sbb...
Percutian Bajet Ke Melaka
Percutian Bajet Ke Melaka
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bandung Part 3 (Lone Ranger) -Lastday
Aku bangun awal pagi, plan nk ke Pasar Baru lagi. Sebenarnya aku byk kerja yg pending ni. Cthnya, ntah mcmana aku lupa nak checkin trs flight ke KL. Aku ade bc blog yg cakap, kalo international, kena c in awal..adoii..careless betul aku ni..bak kata dlm bah...
Bandung Part 3 (Lone Ranger) -Lastday
Bandung Part 3 (Lone Ranger) -Lastday
miyamimayuko.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded