Profile cover photo
Profile photo
Diela Lavender
3 followers
3 followers
About
Diela's posts

Post has attachment
Review Pore Care Pack Daiso
Assalamualaikum.. Sape yg penah cuba menda alah ni yer?hehe best kn,boleh tanggalkan bintik hitam atas hidung tu.So, kalau korang ada masalah berkaitan boleh la mencuba yer..Lagipun, senang je cara nak guna. Step how to use - wet your nose after washing. - ...

Post has attachment
Review Restoran Saba Cyberjaya
assalamualaikum.. Hari ni nak buat review Restoran Saba nasi arab. Kalau korang nak cuba boleh la pergi bawak family pekena nasi arab jarang2 sekali. Untuk ke lokasi restoran Saba cyberjaya boleh la guna kan encik  "waze" yer.. Kalau daripada putrajaya dala...

Post has attachment
ISTIGHFAR
Assalamualaikum...hari ni nak share kelebihan istighfar..sambil2 beramal dapat pahala kan. Peringatan untuk diri sendiri. Insyaallah sama2 amalkan yea :) (P/s pictures ihsan google)

Post has attachment
REVIEW CETAPHIL OILY CLEANSER
Assalamuaaikum...hari ni nak update penggunaan cetaphil oily cleanser. Entry sebelum ni boleh baca di link ni cetaphil oily skin cleanser berkesan ke ??  Haa.mesti nak tahu produk ni berkesan ke tidak kan,ok meh nak story sikit setelah hampir sebulan penggu...

Post has attachment
Resepi Kerabu Daging Simple
selamat petang, yeahhh hari ni dah 17 hb feb..lagi berapa hari lagi public holiday. tak sabarnya nak balik kampung..hehe.. hari ni nak share satu resepi yang memang simple.Sempena cuti nanti boleh la cuba resepi simple ni kan.. KERABU DAGING SIMPLE Bahan - ...

Post has shared content
Cetaphil Oily Skin Cleanser Berkesan ke??
Hye....tajuk kat atas mesti da agak nak tulis tentang apa kan. Hurmm, betul ke pencuci muka cetaphil ni berkesan??jawapan tu kena tunggu selepas guna sebulan kot..tapi sebelum beli pencuci muka cetaphil ni dah banyak jugak baca blog yang review tentang prod...

Post has attachment
Cetaphil Oily Skin Cleanser Berkesan ke??
Hye....tajuk kat atas mesti da agak nak tulis tentang apa kan. Hurmm, betul ke pencuci muka cetaphil ni berkesan??jawapan tu kena tunggu selepas guna sebulan kot..tapi sebelum beli pencuci muka cetaphil ni dah banyak jugak baca blog yang review tentang prod...

Post has attachment
Pengalaman ke Damnoen Saduak Floating Market
Assalamualaikum.. Terdapat banyak floating market di seluruh negara, banyak dalam beberapa jam di ibu negara.  Yang paling terkenal ialah floating market  Damnoen Saduak, kira-kira 100 kilometer barat daya Bangkok. floating market ni agak padat so, waktu ya...

Post has attachment

Post has attachment
Yeah everyone can fly now with air Asia !! Plan your next holiday with family and friends...as low as rm18 only...
Wait while more posts are being loaded