Profile

Cover photo
Mesime Kompjuterike
78 followers|8,356 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Have him in circles
78 people
George Morina's profile photo
Mesazhi Islam's profile photo
Adnan Muçiqi's profile photo
RENT a CAR “hertz00355672136575” Albania's profile photo
atdhe zyhranaj's profile photo
Manjen Jen's profile photo
Shaqir Shyti's profile photo
Enkel Demi's profile photo
Adis Xhaferi's profile photo

Mesime hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

People
Have him in circles
78 people
George Morina's profile photo
Mesazhi Islam's profile photo
Adnan Muçiqi's profile photo
RENT a CAR “hertz00355672136575” Albania's profile photo
atdhe zyhranaj's profile photo
Manjen Jen's profile photo
Shaqir Shyti's profile photo
Enkel Demi's profile photo
Adis Xhaferi's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Story
Introduction
Misioni i faqes Mësime Kompjuterike eshte qe te ju mbajme konstant te njoftuar me te rejat nga teknologjia, me mesime kompjuterike si dhe gjithashtu te ju ndihmojmë ne rast se hasni me ndonje problem ne internet & kompjuter.