Profile cover photo
Profile photo
Sharina Mohd Noor
11 followers
11 followers
About
Sharina's posts

Post has attachment
Coffee 3 in 1 + Chocolate Powder = Mocha @ DIY MOCHA Powder
Assalamualaikum! Aku suka coffee when it comes to study. Dan aku suka coklat jugak! So aku gabungkan dua2 ni. Rasa dia lebih 'Uphmmm!!' weh. Rasa MOCHA!! :-* Ini resepi aku yg cipta sendiri ok :p RESEPI MOCHA DRINK Bahan-bahan yang diperlukan: 1 sachet @ pa...

Post has attachment
DIY : Jar oh Jar (PART 2)
Assalamualaikum, selamat pagi! Aku sgt excited dan teruja sbb dua jar aku tu dah tak pakai baju! :p Yg ni aku letak brush makeup aku, simple kan? Xda lg bersepah2 aku letak dlm laci =.=  Yg bwh ni, aku try letak getah tempe je =.= sbb xsbr nk decorate bila ...

Post has attachment
DIY: Jar oh Jar
Assalamualaikum! Ok haritu aku ada ckp psl yg aku suka DIY kan? hehe Harini aku dah mula buat step awal tau! Aku amik balang kaca yg kecik ni dr botol sos spegatti PREGO dan sos spegatti KIMBALL. Korang boleh jugak guna balang kaca mayonis kat umah korang y...

Post has attachment
Spend masa ATAU bazir masa??
Assalamualaikum, hai! Actually kan, sebelum aku ngadap blog ni, aku dah ngadap dulu youtube. Serious weh, FB jatuh nombor 2, pi cari movie baru, dan seterusnya....barulah kau Blog.. kesian kau huhu =.= Bagi aku, SPEND masa lebih kpd masa yg korang manfaatka...

Post has attachment
HarZ Steamboat & Grill
Assalamualaikum! Okay aku nak promote sikit restoran Steamboat pakcik aku di Pasir Gudang, Johor :) And for those stay kat area JB, anda semua dijemput hadir!! Harga sorang berapa ? Okay ni dia, tertulis kat banner tu ye :-) Okay ini bisnes kad Harz Steambo...

Post has attachment
Tanda aras aktiviti perniagaan & Senarai Sekuriti Patuh Syariah oleh Majlis Penasihat Syariah (MPS) Suruhanjaya Sekuriti Malaysia
Assalamualaikum! Skrg ni aku di mood final exam, which is ni la sem terakhir aku di UUM ni, So dgn itu, aku rs dgn share apa yg aku tgh study ni kpd umum, inshaAllah aku lebih mudah ingat nnt!  Dgn harapan, kita sama2 dpt belajar sesuatu :) Dan, untuk  part...

Post has attachment
Short review kpd segala hobi aku..
Assalammualaikum! Okay, aku nak cite sikit je dulu pasal hobi aku di waktu lapang dan tak lapang. Knp aku kata tak lapang ? Sbb time aku busy pun, aku akan melencong buat hobi aku hehehehe :p Pertamanya hobi aku adalah... membaca? memang tak la. even dalam ...
Wait while more posts are being loaded