Profile cover photo
Profile photo
iPhone Albania
220 followers -
Blog shqiptar mbi Apple iPhone 4, iPhone 3GS dhe iPhone 3G me të gjitha informacionet mbi përdorimin, zhbllokimin, jailbreak, recensione,programe, kërkesa, aplikacione të App Store dhe shumë e shumë gjëra të tjera...
Blog shqiptar mbi Apple iPhone 4, iPhone 3GS dhe iPhone 3G me të gjitha informacionet mbi përdorimin, zhbllokimin, jailbreak, recensione,programe, kërkesa, aplikacione të App Store dhe shumë e shumë gjëra të tjera...

220 followers
About
Posts

Post has attachment
Aplikacione në ofertë - 9 Prill 2015 - Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplika http://ow.ly/2X8d4a
Add a comment...

Post has attachment
Apple lëshon iOS 8.3 për iPhone dhe iPad - Apple sa po ka lëshuar zyrtarisht iOS 8.3 për të gjithë përdoruesit. Ky version sjell disa funksione http://ow.ly/2X6Y9R
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Aplikacione në ofertë - 8 Prill 2015 - Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplika http://ow.ly/2X5roX
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Aplikacione në ofertë - 7 Prill 2015 - Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplika http://ow.ly/2X1zba
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded