Profile cover photo
Profile photo
Informatica BFA
1 follower -
Reparatii calculatoare la domiciliu in Calarasi
Reparatii calculatoare la domiciliu in Calarasi

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Prin serviciile de mentenanta si suport IT asigurati un timp de lucru efectiv mai mare decat bazandu-va pe cunostintele fiecarui utilizator din companie. Costurile sunt mult mai mici decat in cazul unui angajat specializat. Externalizand aceste servicii, dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un angajat, care dubleaza costurile dumneavoastra.
   Este cel mai bine ca dumneavostra sa va vedeti linistiti de treaba si sa lasati specialistii nostri sa se ocupe de monitorizarea activitatii calculatoarelor dumneavoastra. Impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru a satisface cerintele companiei dumneavoastra. Profesionalism, eficienta si confidentialitate sunt doar cateva dintre beneficiile de care se bucura partenerii nostri. Oferim preturi fara concurenta atat pentru servicii, cat si pentru produsele achizitionate de la noi.
    Prin semnarea contractului de mentenanta asiguram un suport de calitate pentru problemele pe care le intampinati in decursul utilizarii diferitelor sisteme informatice. Ne vom prezenta la firma dumneavoastră conform unui grafic prestabilit, pentru a asigura activitatea de service calculatoare sau vom interveni prompt în caz de necesitate. Echipamentele vor fi mai curate, la un nivel de performanta constant, pentru mai mult timp, iar software-ul este actualizat la zi.

   Pentru mai multe informatii vizitati pagina : http://informaticabfa.ro/abonamente/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi, iar pentru a va oferi o oferta personalizata in concordanta cu nevoile dumneavoastra, va rugam sa completati toate rubricile formularului existent pe siteul nostru, iar noi va vom trimite o oferta în cel mai scurt timp. In cazul in care, la una dintre rubricile optionale, nu stiti ce sa completati, o puteti lasa necompletata.

   Toate datele de contact vor fi folosite doar pentru transmiterea raspunsului la cererea dumneavoastra si nu vor fi instrainate.

   In cazul in care considerati ca aceste formulare nu sunt relevante sau intampinati dificultati in a le completa, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0731 935 533.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://informaticabfa.ro/oferte-personalizate/

Formularul pentru "ABONAMENT PERSONALIZAT il gasiti la : http://informaticabfa.ro/solicitare-oferta-pret-abonament/

Formularul pentru"INTERVENTIE PUNCTUALA PERSONALIZATA" il gasiti la :http://informaticabfa.ro/solicitare-oferta-de-pret-interventie-punctuala/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ati mai apelat la amicii dvs, “experti” in reparatii calculatoare, ale caror interventii speciale doar au amanat inevitabilul? V-ati saturat sa aveti calculatorul functional doar pentru o scurta perioada de timp?
   Suntem conștienți că nu toți ne pricepem la reparatii calculatoare. Înțelegem problema dumneavoastră si încercam să o rezolvăm cât mai repede posibil. Vom stabili impreuna pașii pe care trebuie să îi facem pentru a rezolva problema. De asemenea va vom învăţa si câteva trucuri menite să păstreze sistemul de operare într-o stare de funcţionare cât mai bună, pentru cât mai mult timp.
   Oferim servicii tehnice informatice la tarife mai mult decat accesibile. Tarifele noastre sunt clare si transparente. Inainte de inceperea oricarei reparatii vi se vor aduce la cunostinta costurile aferente, fara surprize aditionale. In cazul in care nu doriti repararea nu veti plati nimic. Nu facturam la ora.
   Acoperim toata gama ce tine de reparatii calculatorare: hardware, software, retele de calculatoare. Oferim un set complet de servicii de intretinere si reparatii pentru calculatoare (pc, laptop/notebook).
   
   Pentru mai multe informatii vizitati : http://informaticabfa.ro/servicii-it/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Vrei un blog, un magazin online sau un site de prezentare? Oferim servicii complete de realizare website, optimizare SEO, creare magazine online, administrare site web, promovare online.

http://informaticabfa.ro/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Calculatorul refuza sa porneasca? Windows-ul lucreaza foarte incet, da erori frecvente ?
Solicitarea de zi cu zi ,instalarea si dezinstalarea diverselor programe, virusii informatici , fragmentarea hard disk-ului, reprezinta doar cativa dintre factorii care incetinesc calculatorul, facandu-l sa nu mai functioneaze ca la inceput indiferent de performanta hardware. Un calculator lent sau gresit configurat va genera probleme si astfel poate fi mai degraba un factor de stres decat un ajutor adus activitatii dumneavoastra. 
A-ti mai apelat la amicii dvs, “experti” in reparatii calculatoare,ale caror interventii speciale doar au amanat inevitabilul? V-ati saturat sa aveti calculatorul functional doar pentru o scurta perioada de timp? Cel mai bun mod de a rezolva problema suntem noi –Informatica BFA – reparatii calculatoare la domiciliu in Calarasi. Cu ajutorul nostru evitati pierderea de timp, pierderea datelor importante, frustrarea.

Acoperim toata gama ce tine de reparatii calculatorare: hardware,software, retele de calculatoare.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded