Profile cover photo
Profile photo
Stílustanácsadó Botyánszky Szilvia
Botyánszky Szilvia személyi stylist, stílustanácsadó vagyok. Célom, hogy a hozzám fordulókból ki tudjuk hozni a legtöbbet!
Botyánszky Szilvia személyi stylist, stílustanácsadó vagyok. Célom, hogy a hozzám fordulókból ki tudjuk hozni a legtöbbet!
About
Posts

Post has attachment
Teljesen fehérben? Ezekkel nem fogsz mellé!

A nyári meleg mindenkinek, minden tekintetben feladja a leckét. A legtöbb nő ösztönösen is a világosabb színek után nyúl ilyenkor (feltéve, ha nem azon hölgyek közé tartozik, akik csak a sötétebb színeket hajlandóak felvenni). Hogy mit kapjunk magunkra azokon a reggeleken, amikor pontosan tudjuk, hogy napközben akár 35-37 fok is lehet, ilyenkor örökös dilemma, hiszen legszívesebben rövidnadrágban és bő, lenvászon blúzban várnánk meg a kellemesebb esti órákat. A tetőtől talpig fehér szettet a legtöbb nő szívesen bevetné a hétköznapokon is, ám sokan el is vetik azonnal az ötletet, mondván, hogy túl rizikós, túl könnyen festhet benne az ember furcsán, közönségesen, vagy tűnhet túlöltözöttnek. Vannak azonban olyan "biztonságosnak" ítélt fehér összeállítások, melyekkel nem foghatsz mellé, ezt megígérem! :) Olvass tovább, és válaszd ki magadnak Te is a hozzád passzoló fehér ruhadarabot!

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/5-perces-stilustanacsadas-legjobb-feher-nyari-ruhak/
Add a comment...

Post has attachment
Hogyan hordd a leggingset stílusosan?

Leggings, leggings, leggings... Az őszi-téli-tavaszi időszak egyik legjobban kihasználható ruhadarabja a "macskanadrág", amely éppen annyi veszélyt rejt magában, mint örömöt és fantáziát! (Aki nem hiszi, nézzen csak körül alaposabban a hazai utcai divatban!...) Ahhoz, hogy leggingsünk ne váljon a mindennapi rutin összeállításaink és főleg legunalmasabb holmijaink egyikévé, érdemes egy kis odafigyeléssel frissítenünk a jól bevált szetteken.

Tudjuk, hogy a leggings nem nadrág, ebből pedig egyenesen következik, hogy nem szabad, nem ajánlott szűk nadrág módjára hordanunk. Mit értünk ez alatt? Ne viseld a leggingset derékig, vagy csípő fölött végződő felsővel. (Kivéve, ha éppen sportolsz.) Azaz mindig takarja valami a feneked, ha leggings van rajtad - a legjobb, ha inkább úgy kezeled, mintha vastag harisnyát viselnél.

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/stilustanacsadas-leggings/
Add a comment...

Post has attachment
A leggings, főleg, ha fekete, egyszerű és mégis nagyszerű darab ősszel és télen, hiszen annyi, de annyi módon variálható! - gondoljuk először, aztán gyorsan rájövünk arra, hogy unos untalan ugyanúgy viseljük, és valahogy alig jut eszünkbe új megoldás. Tunikával, hosszabb pulcsival viselni bizony már nagyon megszokott - na de akkor mégis milyen variációkban lehet megújítani kedvenc fekete leggingsünket? (Önmagunkról nem is beszélve...) Csokorba gyűjtöttem Neked pár ötletet, melyek segítségével - reményeim szerint - Te is új megvilágításba tudod majd helyezni szeretett "macskanadrágod".

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/hogyan-hordd-telen-a-fekete-leggingset/
Add a comment...

Post has attachment
A február az február - már nagyon várjuk a tavaszt, a napsütést, a meleget (még akkor is, ha olykor kapunk néhány napsugarat mostanában is), és ennek bizony a jókedvünk is könnyen áldozatul eshet. Az öltözködésünkön pedig azonnal meglátszik, ha nem vagyunk vidámak, energikusak! Persze könnyű azoknak, akik tudatosan pont azért töltenek el még több időt a tükör előtt, hogy elűzzék rosszkedvüket :)

Hogy a téli depit, apátiát kicsit feloldhassuk, összeállítottam Neked néhány nagyszerű, vidám kabátszettet, amelyekben igazán jól fogod érezni Magad, és még a környezeted is feldobódik tőle! Indítsd ismét vidám ráhangolódással a napot (akárcsak nyáron), adjon extra magabiztosságot minden pozitív visszajelzés, amit bezsebelsz!

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/5-perc-stilustanacsadas-tuti-kabat-osszeallitasok-februarra/
Add a comment...

Post has attachment
Végre itt a tavasz és vele együtt újra felbukkanhat saját testünk, saját kreatív énünk, melyet hónapokon át kénytelenek voltunk nagykabátok alatt rejtegetni! Megérkezett végre a napsütés, hogy mi újra szebbnél szebb, vidám holmikba bújhassunk és megmutathassuk, milyen jó érzés csinosnak, stílusosnak, nőiesnek lennünk :)

A bootcut farmerek idén tavasszal is hódítanak, még mindig divatosnak számítanak! Valljuk be, a skinny nadrágok után (vagy mellett) sok nőnek nagy könnyebbség lehet, ha végre olyan nadrágot húzhat, amely jobban formálja alakját, amelyben egy kicsit többet lehet csalni - hiszen több testalkat típusnak inkább a bootcut a jó választás az egészen szűk, testre simuló verziókkal szemben.

"Na, de mégis hogyan érdemes hordanom a bootcut farmert, hogy ne legyek túl slampos benne?" - kérdezheted. A felvetés pedig teljesen jogos, hiszen ez az a nadrág fazon, amelyben tényleg könnyen válhatunk túl egyszerűvé, túl utcaivá, vagy egyenesen igénytelenné...

Következzen néhány nagyszerű, mégis egyszerűen kivitelezhető tipp a bootcut farmer stílusos viseléséhez!

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/5-perces-stilustanacsadas-hogyan-legy-stilusos-bootcut-farmerben/
Add a comment...

Post has attachment
Stílustanácsadás 5 percben: mivel jó a fekete bőrdzseki?

A fekete bőrdzseki

Egy örök darab, ami sehol másutt nem mutat olyan jól, mint felvéve! :) Legyen hideg idő, vagy meleg nyári este, egy rád szabott, hozzád passzoló fazonú fekete bőrdzseki (amely természetesen műbőr is lehet) az alapruhatárad egyik leghálásabb, kedvenc darabja lehet! És nem csak akkor, ha amúgy is a vagány stílust kedveled, ne hidd, hogy csak a húszas korosztály hordhatja! A bőrdzseki az a holmi, amelyet bármely korban beleilleszthetsz a ruhatáradba, hiszen annyiféle fazonban és stílusban, színben létezik, hogy tényleg mindenki megtalálhatja a neki valót!

A cikk folytatásához kattints ide:

http://botyanszky.hu/stilustanacsadas-5-percben-mivel-vedd-fel-fekete-bordzsekit/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded