Profile cover photo
Profile photo
Tycoon Communication
12 followers -
Tycoon Communication is the independent innovative agency ready to orchestrate any challenge and uncover alternative advertising opportunities. We are a multicultural, plucky team and we are driven to have a passion for excellence to ensure our customers success.
Tycoon Communication is the independent innovative agency ready to orchestrate any challenge and uncover alternative advertising opportunities. We are a multicultural, plucky team and we are driven to have a passion for excellence to ensure our customers success.

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Avem tinerețea in sânge
Imaginați-va ca ați reuși sa dați timpul înapoi, ca deveniți mai tânăr și mai energic cu fiecare zi ce trece. Imaginați-va ca pielea dumneavoastră se tonifica, se întinde, recăpătând-si fermitatea și elasticitatea de odinioară; ca parul dumneavoastră devine mai des și mai strălucitor;  articulațiile încetează sa va mai supere; ca dispare senzația de greutate și durere și ca întregul organism se reface si dintr-o data,  va simțiți mai liber și mai ușor. Acum, imaginați-va ca acest lucru se poate întâmpla chiar acum si ca nu mai este nevoie sa inventați mașina timpului!
http://www.drvitalimovradin.com/despre-metoda-plasmolifting.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
She Business Charity & Premiile de Excelenta,ed a II-a
Un eveniment marca Tycoon Communication - 4 Martie 2015 LOFT - Metropolis Center 
Photocredit: Alex Bisi Photography

Echipa de voluntari: 

Cristina Murgoci, Sorina Stan, Liana Tiganus, Andrei Kiss, Cristina Nicolae, Vali Badila, Ana Cosniceru
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-03-15
39 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Va invitam pe 4 Martie la evenimentul She Business Charity & Premiile de Excelenta, editia a II-a. Vom premia 14 femei puternice, ne vom distra si toate acestea facand fapte bune.Anul acesta vom strange fonduri pentru doua proteze speciale in favoarea a doi adolescenti de la Centrul Educational Sfanta Faustina. Evenimentul va avea loc la Loft.Biletul de intrare este donatia. Va asteptam cu drag !
Un eveniment marca Tycoon Communication
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tycoon Communication lanseaza campania sociala ‘’Daruieste o speranta!’’in favoarea Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.
Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta! 
Agentia isi propune sa garanteze copiilor care frecventeaza centrul, toate conditiile necesare pentru buna desfasurare a activitatii si doreste sa dea glas acestor copii care de cele mai multe ori devin ‘’invizibili’’ sau sunt uitati. 
Centrul Educational Sfanta Faustina este singurul centru din Bucuresti unde copii suferinzi sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie. Fondat in urma cu 11 ani de catre fundatiile Help us Dry the Tears si Nona – No Name Child, intr-un puternic parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii Marie Curie in curtea caruia se afla. O echipa dedicata se ocupa de educatia copiilor si tinerilor care necesita tratamente speciale, copii care sufera de boli foarte grave, precum si de boli in faze terminale, sa ramana aproape de educatie si de copilarie. Copii spitalizati la Marie Curie, vin in centrul educational dupa tratamente si au acces la o educatie de excelenta prin aportul profesorilor, invatatorilor si al voluntarilor, care vin zilnic sa le predea cursuri intensive la nivelul ciclului primar, gimnazial si liceal, limba germana, engleza, franceza, matematica, fizica, ateliere de creatie, informatica si nu in ultimul rand sa se joace cu copii intr-o camera special amenajata pentru copii cu varsta prescolara.

Au acceptat provocarea si s-au alaturat campaniei precum Goodwill Ambassador:

Maria Ligor – Ambasador al Romaniei in Canada
Irina Wagner – Antreprenor Wagner Arte Frumoase si Povesti 
Madalina Pasol – Pianist concertist international
Dragos Stemate – Actor la Teatrul National 
Violeta Roman Moisa – Marketing Manager Nikon Romania 
Cristina Chiriac – Ambasador antreprenoriat 
Madalina Turza – Femeia Anului Avantaje pentru social 
Gabriella Pascaru Bisi – Antreprenor Specialist comunicare 
Anne Marie Parlog – Proprietar Morgan La Dud
si 
Diana Badila - eleva

Totodata s-a alaturat campaniei SoftExpert Mobility din Craiova, care a daruit centrului software-ul prin care se vor putea efectua donatii online.
Prin lansarea acestei campanii, Tycoon Communication invita companiile private, institutiile publice si societatea civila la participare si la sustinerea Centrul Educational Sfanta Faustina.

Pe data de 16 Decembrie va avea loc evenimentul ''Craciun cu zane si povesti'', un eveniment care doreste sa daruiasca copiilor o zi de bucurie alaturi de Ambasadorii campaniei care vor gati pentru cei mici, le vor servi masa festiva si vor impodobi bradul.
Acest eveniment este sustinut de catre pianista Madalina Pasol, Institutul de Arte, Mega Image, Asociatia Iuris Civilis, Morgan La Dud si Tycoon Communication
La inceputul lunii februarie 2015, va avea loc un eveniment caritabil cu scopul de a strange fonduri care sunt necesare achizitionarii de proteze speciale.

Obiectivele principale ale Centrului Educational sunt: constietizarea parintilor, personalului medical si societatii civile cu privire la rolul educatiei in dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor si tinerilor; accesul la educatie a tuturor copiilor spitalizati cu varste cuprinse intre 5 si 18 ani; prevenirea abandonului scolar; indrumarea tinerilor si a familiilor pentru alegerea viitoarei profesii, in functie de capacitatile fizice si aptitudinile acestora si nu in ultimul rand, pregatirea copiilor si a tinerilor pentru intoarcerea lor in sistemul public de educatie dupa perioada de spitalizare. Acest proiect de educatie care functioneaza langa Spitalul Marie Curie este un proiect de pionierat care poate deveni model la nivel national si regional si poate fi dezvoltat cu ajutorul autoritatilor competente in domeniul educatiei. Centrul Educational Sfanta Faustina doreste sa fie o expresie de soliedarietate si speranta pentru copii din Spitalul Marie Curie si din Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu, pentru copii si familiile care se confrunta cu adevaratele drame ale vietii datorita unor maladii foarte grave sau in urma unor accidente. In fiecare luna, ajung la Centrul educational circa 60 de copii de varsta prescolara, 60 de copii din ciclul primar, 50 de copii din ciclul gimnazial, 15 adolescenti de liceu si circa 12 tineri sau adolescenti care au absolvit scoala generala insa au intrerupt scoala sau nu au fost scolarizati.


Centrul Educational Sfanta Faustina, B-dul C-tin Brâncoveanu nr. 20, Sector 4 ( In incinta curtii spitalului Marie Curie, inainte de intrarea in spital, prima strada la dreapta, intrare laterala.Este cladirea imediat dupa Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu)
Birou de presa:
Tycoon Communication - Gabriella Pascaru Bisi
gabriella@tycooncommunication.com/ 0721 640 384
Photo
Add a comment...

Post has attachment
OFERTA CORPORATE PARTY TYCOON COMMUNICATION 2014
Se apropie usor perioada de iarna si evenimentele de corporate sau petrecerile de Craciun sunt printre evenimentele cele mai asteptate a anului de catre parteneri si colaboratori. Este momentul in care compania ii rasplateste pentru activitatea si rezultatele obtinute in cursul anului iar rolul acestor petreceri este de a oferi bucurie si de a relationa.
Add a comment...

Post has attachment
Destiny Water
Agentie: Tycoon Communication
Art Director: Sandro Bisi
Director comunicare: Gabriella Pascaru Bisi
https://plus.google.com/b/105695421524354022028/105695421524354022028/about/p/pub
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Destiny Water
Agentie: Tycoon Communication
Art Director: Sandro Bisi
Director comunicare: Gabriella Pascaru Bisi
Add a comment...

Post has attachment
Ziarul Bursa, Asociaţia Naţională a Antreprenorilor, Tycoon Communication si Clubul de afaceri She Business, au deosebita placere a va invita a doua editie a Conferintei Antreprenoriatul Feminin ''Femeia la putere - o lume mai buna''
Evenimentul va avea loc luni, 12 Mai 2014 la orele 9.30 la World Trade Center - Sala New York.
Pentru inscrieri, va rugam contactati-ne pe adresele de e-mail: she@shebusiness.ro sau marketing@bursa.ro. Cod: She Business.

Fee de participare: 30 euro+Tva/ persoana

Castigatoarele She Business ale invitatiei la eveniment sunt: Jeni Mateescu - Bucuresti, Anda Suciu - Sibiu, Dana-Laura Olteanu - Bucuresti

http://www.bursa.ro/antreprenoriat-feminin-2014/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded