Profile cover photo
Profile photo
nadiatul najwa
NEVER say NEVER
NEVER say NEVER
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
**
Assalammualaikum...salam sejahtera bagi non-muslim. Dah lama rasanya tak buat entry baru. Rasanya ni entry pertama bagi tahun 2014. Sibuk dengan homeworks/study bagai penat giler. Tapi dah lumrahkan nak tak nak sebagai seorang pelajar harus mengharungi bend...

Post has attachment
Duo Giveaway By Azlan & Syara
CLICK BANNER UNTUK JOIN Jom ramai-ramai meriahkan GA gempak ni..banyak hadiah menarik seperti jam tangan berjenama,blouse dan lain-lain lagi !!!! mana tahu rezeki korang join GA ni..Amin ~rugi woo tak join GA gempak macam ni...Tuah ayam nampak di kaki tuah ...

Post has attachment

Post has attachment
MELAMPAU!!!!!!!!
Asslammualaikum... INI TERSANGATLAH MELAMPAU!!! Geramnya Wawa! sapa yang sabotaj entry Wawa. Semalam Wawa bukak blog nak siapkan entry untuk 'SEGMEN BERCERPEN' by Pena Biru Sora okey je. Kenapa hari ni Wawa bukak nak update entry tu dah jadi lain. Sapa yang...

Post has attachment

Post has attachment
GIVEAWAY OLE-OLE FROM KOREA BY SHAD
sini Assalammualaikum salam sejahtera... First time join giveaway ni *teruja sat O.o Mana tak teruja dah la first time join GA pastu tengok la ole-ole dia gempak kot. Tak sabar nak tunggu hari umum pemenang harap2 tergolong dalam golongan pemenang GA ni. Am...

Post has attachment

Post has attachment
GIVEAWAY OLE-OLE FROM KOREA BY SHAD
sini Assalammualaikum salam sejahtera... First time join giveaway ni *teruja sat O.o Mana tak teruja dah la first time join GA pastu tengok la ole-ole dia gempak kot. Tak sabar nak tunggu hari umum pemenang harap2 tergolong dalam golongan pemenang GA ni. Am...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded