Profile cover photo
Profile photo
PartnersAlbania
3 followers
3 followers
About
PartnersAlbania's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Njihuni me aktivitetet më të fundit të Partnerëve Shqipëri, duke shfletuar edicionin e rradhës së gazetës sonë "PËR NJË SHOQËRI MË TË ZHVILLUAR", prill-korrik 2016

Post has attachment
Partnerët Shqipëri hap një proces konsultimi publik në lidhje me aktet nënligjore të Ligjit Nr. 60/2016 “Për Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e Sinjalizuesve”.
Të gjitha institucionet publike e private, si dhe individë e grupe interesi janë të mirëpritur të dërgojnë komentet e sugjerimet e tyre.

Mirëpresim komentet e sugjerimet tuaja deri në datën 30 gusht!

Gjeni draftet e akteve nënligjore në linkun e mëposhtëm:
http://partnersalbania.org/News/konsultime-mbi-aktet-nenligjore-per-zbatimin-e-ligjit-per-sinjalizimin-dhe-mbrojtjen-e-sinjalizuesve/
Post has attachment
Read here our Annual Report 2015!
Wait while more posts are being loaded