Profile cover photo
Profile photo
Rimpelzorg Klinieken
1 follower -
Kliniek gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder: lipofilling, Botox behandelingen, fillers, liquid facelift, PlexR
Kliniek gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder: lipofilling, Botox behandelingen, fillers, liquid facelift, PlexR

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Nieuwe Haarkliniek in Hilversum!

Naast de FUE haartransplantatie techniek, bieden wij nu ook haarimplantaten volgens de Biofibre® techniek.

Deze techniek is geschikt voor zowel dames als heren en biedt veel voordelen als:

geen noodzaak om het te behandelen gebied te scheren
deze techniek geeft een direct en mooi resultaat met het voordeel dat uw omgeving nauwelijks iets opmerkt
snelle genezing zonder littekens en ook geschikt voor behandeling wanneer er sprake is van brandwonden en / of littekens
Wellicht is Biofibre® haarimplantatie iets voor u? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dr. Zein Obagi

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.
Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

1. Reinigen
Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

2. Activeren
Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

3. Stimuleren
Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

4. Kalmeren en voeden
Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

5. Beschermen
Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!

Bestel de producten van ZO Skin Health eenvoudig via onze shop.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Liquid Facelift.

Liquid facelifts zijn het moderne alternatief voor de oude chirurgische facelifts, waarbij huid weggesneden werd en vervolgens werd strakgetrokken. Bij de liquid facelift krijgt het hele gezicht een verjongingsbehandeling waarbij verschillende producten worden gebruikt en verschillende injectietechnieken worden toegepast op het gezicht.

Bij de liquid facelifts gaat het niet alleen om bijvoorbeeld de kraaienpootjes of de fronsrimpels. Bij liquid facelifts wordt het gezicht in zijn geheel behandeld, all-in one dus! Door de rimpels die worden verzacht en de gezichtscontouren die worden hersteld, krijg het gezicht als het ware een `lift`. Een indruk van het resultaat kun je krijgen door de wangen naar de richting van je oren toe te bewegen.

Naarmate de jaren verstrijken verliezen we onze jeugdige ronde vormen en ons gezicht verliest haar volume. Als gevolg van het verouderingsproces verdwijnt de gladde die huid we ooit hadden en ontstaan er rimpels en zakkende huid. Denk aan een appel die je te lang laat liggen; het volume binnen in de appel verdwijnt waardoor de appel er aan de oppervlakte verschrompeld uit ziet. Rimpels opvullen alleen is op termijn niet meer voldoende

Bij een liquid facelift/facelift zonder snijden gaan we verder dan alleen het vullen van de rimpels. Bij een liquid facelift gaat het om het herstellen van volume in het gezicht. Uiteraard kunnen we de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels perfect behandelen met spierontspanner Botuline toxine.

Rimpels bij de neus en naast de mond kunnen we prima vullen met de diverse fillers zoals bv. Stylage, Teosyal, Glytone of Radiesse®.

Het kan dus een combinatie behandeling zijn van spierontspanners en fillers.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Permanente Make Up.

Je wilt er altijd mooi en stralend uitzien. Je maakt je elke dag op tot volle tevredenheid, maar hier gaat veel tijd inzitten, nog maar niet te praten over de kosten van goede producten. Als je geen behoefte meer hebt om uren voor de spiegel te staan is permanente make up (PMU) wellicht voor jou de uitkomst.

Permanente make-up wordt definitief aangebracht op de huid. Dit wordt gedaan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat, dat op de millimeter nauwkeurig werkt. En omdat het apparaat een natuurlijk resultaat geeft, is het niet van echt te onderscheiden.
Ook maken wij gebruik van microblading techniek. Hierbij worden haartjes binnen uw bestaande wenkbrauwhaartjes getekend door middel van een speciaal mes.

Onze PMU specialiste voorkomt dat bij het aanbrengen van permanente make-up het kleurpigment te diep in de huid wordt aangebracht. Verschijnselen als celvernieuwing, afweersysteem van het lichaam en invloed van UV-licht zal de pigmentatiekleur van de make up langzaam vervagen. In de praktijk kan de kleur van de permanente make up wel drie tot vijf jaar zichtbaar blijven, maar dit verschilt per huidtype.

Populaire behandelingen op het gebied van PMU zijn wenkbrauwen, lip liner, full lips en eyeliner.De PMU behandeling wordt over het algemeen als niet al te pijnlijk ervaren, maar omdat iedereen de behandeling anders ervaart is het mogelijk om bij Rimpelzorg Klinieken de behandeling onder verdoving te ondergaan. Hierbij wordt door de arts een canule ingebracht met een verdovend middel zodat de plaats waar de permanente make up aangebracht wordt gevoelloos is gedurende de behandeling.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Speciale Mei Actie!!!

We hebben weer een leuke mei actie. Verras je moeder voor moederdag eens met een behandeling!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Speciale Lente Actie!

In verband met de vele aanvragen hebben wij:
1. onze vakantie uitgesteld
2. een leuke nieuwe lente actie voor jullie

Wij zijn zo blij met alle leuke reacties, aanvragen en nieuwe vrienden die wij gemaakt hebben, dat kunnen wij toch niet zonder leuke actie voorbij laten gaan!

Dus we gaan gewoon door met waar wij goed in zijn, de wereld nog een beetje mooier maken!
Photo
Photo
03-04-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Like, deel, tag en win!!!

Het is weer zover, we gaan weer 3 behandelingen verloten.

Spelregels :

Wij gaan deze paar weken wederom onze foto’s presenteren, en jullie kunnen weer liken, delen, vrienden taggen en delen in groepen waar jullie lid van zijn. Zo vaak als je liked, tagged en deelt, zoveel lootjes met jouw naam gaan er in de pot. Dit maakt jouw win kans groter en groter!

Wat verloten we:

1. PlexR behandeling 1zone twv €350-, €550
2. 1 ml filler twv €350,
3. 1 zone Botox

Veel plezier en succes!
Chant Kaspers
Rimpelzorg Klinieken (Botuline) Hilversum
Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
rimpelzorgkliniek@gmail.com
06 - 238 107 47
www.rimpels-behandeling.nl

---------------------------------------
Rimpelzorg Klinieken (Botuline) Almere
Louis Armstrongweg 88-II
1311 RL Almere
Station Muziekwijk
rimpelzorgkliniek@gmail.com
06 - 238 107 47
www.rimpels-behandeling.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Actie i.v.m. de opening van onze nieuwe kliniek in Hiversum.
Rimpelzorg Klinieken (Botuline)
Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
rimpelzorgkliniek@gmail.com
www.rimpels-behandeling.nl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded