Profile cover photo
Profile photo
Huda Latip
338 followers -
Think positive..
Think positive..

338 followers
About
Posts

Post has attachment
Minggu peperiksaan
Salam. Minggu ni bermula lah minggu peperiksaan untuk anak-anak aku. Zara dah mula periksa pagi tadi untuk sekolah rendah. Minggu ni dia cuti sekolah agama dan harapnya dia dapatlah ulangkaji untuk subjek sekolah agama pulak. Takut kan, tidur yang lebih dar...
Minggu peperiksaan
Minggu peperiksaan
missbbydua.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sembang Kosong - Stress ke?
Salam. Hi. Lama dah tak menulis kan. Yup sibuk jugak dan terlalu fokus pada IG mungkin. So mood nak menulis kat blog tu agak ke laut sikit walaupun hari-hari berniat nak update blog. Mana mungkin aku tinggalkan blog ni. Macam hari ni aku update ni sebab dah...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Hari Kebangsaan ke 61 - 2018 | Tonton filem Munafik 2
Jumaat - 31 Ogos 2018. Memang aku dah maklumkan awal-awal pada semua untuk bangun awal pada 31 Ogos. Taknak bangun lambat sebab aku nak ajak semua pergi nengok perarakan di Batu Pahat.  Tak tau kenapa tiba-tiba nak pergi sebab rasa macam tak berbaloi kalau ...
Add a comment...

Post has attachment
Rombongan sekolah Yaya ke Johor Bahru - 5 Ogos 2018 [part 2 - akhir]
Oklah, kita terus ke part 2 dan akhir la yea. Sebab nama pun short trip, sehari je pulak tu.  Tak sabar nak masuk zoo tapi kitaorang kena sarapan dulu.  Aku dan kawan, memang tahap dah penat ok padahal belum nengok binatang lagi tu..  Antara anak-anaknya se...
Add a comment...

Post has attachment
Rombongan sekolah Yaya ke Johor Bahru - 5 Ogos 2018 [Part 1]
Salam. Ok kali ni nak bercerita pasal rombongan sekolah Yaya ke Johor Bahru pada Ahad, 5 Ogos 2018 yang lepas. Aku mengikuti rombongan ni sebab taknak Yaya pergi seorang diri je, jadi aku dengan kawan aku berpakat nak pergi sama-sama, maka nya kami pun ambi...
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2018 - Raya kedua
Salam, Ikutkan raya kedua kami tak ke mana. Kebiasaannya pada raya kedua kami memang duduk tunggu di rumah sahaja. Dan saudara mara, anak saudara mak abah yang akan datang ke rumah untuk beraya. Dan biasanya juga la kami akan masak memasak tak kira waktu. T...
Raya 2018 - Raya kedua
Raya 2018 - Raya kedua
missbbydua.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Raya 2018 - Raya pertama
Salam. Sebelum raya habis dalam minggu ini, baik aku post kan entry berkenaan raya 2018 ni. Sebab seingat aku, tahun lepas memang aku tak update langsung entry raya. At least tahun ni ada la kenangan kan. ......................................... Dua hari s...
Raya 2018 - Raya pertama
Raya 2018 - Raya pertama
missbbydua.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sayang blog
Salam, Sebenarnya kan gatal sangat tangan ni nak tulis macam-macam.  Tak tau la kenapa, aku kan sayang sangat kat blog ni. Nak tinggalkan terus memang sayang la kan sebab dah mula dari awal. Pernah jugak dapat duit dari blog walaupun tak banyak tapi pernah ...
Add a comment...

Post has attachment
Menginap di Forest City Phoenix Hotel Johor Bahru [Part III - Final]
Salam, Boleh baca entry sebelum ini di bawah ni; Nah, klik > Part I Nah, klik > Part II Ok ni part akhir dan final la yea. Ok nak tunjuk ni adalah kawasan lobi hotel yang sangat la luas dan besar Bangun pagi dengan pemandangan yang cantik ni Tapi tak boleh ...
Add a comment...

Post has attachment
Menginap di Forest City Phoenix Hotel Johor Bahru [Part II]
...ok bersambung dari kisah sesat kami nak ke hotel ni yang Part I tu, nah kalau nak baca ; Ke Forest City Phoenix Hotel Johor Bahru [Part I] Akhirnya la kan kitaorang pun sampai la ke hotel ni. Itupun dah sampai area Forest City pun masih lagi mencari-cari...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded