Profile cover photo
Profile photo
Nurulhuda Abdul Latip
330 followers -
Think postive..
Think postive..

330 followers
About
Nurulhuda Abdul Latip's posts

Post has attachment
Selamat Hari Lahir yang ke 4 tahun - Zahia Aisyah
Assalamualaikum. 2 Jun 2017, Aisyah atau lebih senang aku dan family panggil Yaya saja genap berumur 4 tahun. Cepatnya la masa berlalu. Sorry la Yaya sayang, lepas 9 hari baru la ibu nak update dalam blog ibu ni. Baju yang dipilih sendiri nak pakai pada 2 J...

Post has attachment
Konvokesyen UPKK Zarif
Assalamualaikum, Salam 1 Rejab 1438 untuk semua. Semoga doa-doa kita semua didengari Allah dan semoga segala urusan kita dipermudahkan olehNya. Ok ni nak cerita aktiviti yang berlaku pada Jumaat lepas. Macam aku pernah mention [ke aku tulis dalam ig ek?], c...

Post has attachment
Kelas Seni Musim Cuti 2017
Ok ni aku nak kisahkan tentang Kelas Seni Musim Cuti 2017. [Fb: Kelas Seni Musim Cuti] No bukan aku yang ajar tapi mrhubby aku. Kelas ni akan diadakan setiap kali cuti sekolah. Tak kiralah cuti yang panjang atau pendek.  Macam cuti kali ni kan seminggu je k...

Post has attachment
Kisah 8 Mac 2017
Salam, Biasalah memang suka buat post tertunda kan. 8 Mac 2017 - hari lahir aku yang ke 38 tahun. Dah tua kan? Ke muda? Belum 40 lagi hehe..Tapi kan aku selalu confuse dengan umur aku sendiri tau. Selalu tak sure eh, tahun ni 36 ke 37 ke 38? Selalu la macam...

Post has attachment
Tahniah JDT menang!! Liga Super 2017 [3 Mac 2017]
Salam, Pagi ni berbunga-bunga rasa bila JDT menang lawan Pahang malam tadi..Hooreyy!! Kredit : Page fb:  Johor Southern Tigers Well, aku memang peminat JDT..So pasrah dan jangan marah la yea kalau korang nengok aku akan update je pasal JDT je nanti. Kalah k...

Post has attachment
Anniversary ke 13 tahun [27 Disember 2016]
Salam Khamis untuk semua. Hari ni aku cuti rehat yea. Sorang-sorang duduk rumah, yang lain sekolah.  Aku memang suka cuti macam ni duduk sorang dan rehat la sepuasnya especially tido la huhu. Tapi aku tetap divert phone ke hp untuk mudahkan urusan kerja. Ok...

Post has attachment
Gold Cost Morib [27-28 Januari 2017]
Assalamualaikum, Salam Rabu untuk semua. Salam 1 Mac juga. Bulan favourite aku pastinya :). Semoga yang baik-baik hendaknya. Okla kali ni nak cerita pasal kitaorang pergi ke Gold Coast Morib pada 27-28 Januari 2017 haritu. Yup masa raya CNY haritu. Tapi kit...

Post has attachment
Result UPKK Zarif
Salam Khamis untuk semua. Kejap je dah hari Khamis kan..Esok dah weekend yeay.. Lately ni kan memang penat sangat. Ikutkan tadi pun penat, macam malas nak masak. Harini pun tak bawak bekal, huhu.  Zarif ada sukan masuk lontar peluru kat sekolah peringkat se...

Post has attachment
Kenapa Buku Fattah Amin?
Salam, Oklah di kala petang yang santai ni aku nak pilih topik yang lately ni hangat diperkatakan orang pasal buku Fattah Amin tu. Sana sini sibuk memperkatakan tentang buku ini; kredit : IG Fattah Sejujurnya aku pedih baca setiap komen dari orang-orang kit...

Post has attachment
Kisah hari lahir Zarif yang ke 12 tahun
Assalamualaikum, Salam sejahtera untuk semua.  Amboi istiqamah sangat ler aku kan nak update blog huhu. Gamaknya bulan Januari tu tiga entry tu jela, sabar je la kan..Tengah kuatkan semangat ni, hehe. Ni memang penting untuk dimasukkan dalam entry meskipun ...
Wait while more posts are being loaded