Profile cover photo
Profile photo
Sony Xperia NL
1,373 followers -
Officiële Sony Mobile NL Google+ pagina
Officiële Sony Mobile NL Google+ pagina

1,373 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek meer: https://www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xa1-plus/

Geniet nu nog méér van waar je gek op bent, dankzij de geavanceerde 23-MP-camera en het Full-HD-scherm van 5,5 inch met de Xperia XA1 Plus.

Maak foto's met meer details en helderheid, zelfs bij weinig licht. Met een hoogwaardige 23-MP-camera en Exmor RS™-sensor for mobile zul je versteld staan van de kwaliteit van je foto's.

Met een groothoeklens van 23 mm krijg je iedereen in beeld en maak je de ultieme groepsselfie.

Ontdek de Xperia XA1 Plus: https://www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xa1-plus/
Add a comment...

Post has attachment
Als sponsor van de Urban Sports Week Amsterdam heeft Sony met BMX-ers Emile Bouwman en Sietse van Berkel het verschil getest tussen slow motion en Super slow motion, de unieke camera functie van de Xperia XZ Premium.

Waar normale smartphones slow motion opnemen in 120 frames per seconde of hoogstens 240 frames per seconde, doet de Xperia XZ Premium dat in 960 frames per seconde. Vier of achter keer langzamer dus dan andere slow motion functies. En dat ziet er spectaculair uit!

Ontdek meer over de Xperia XZ Premium: www.sonymobile.com/wow
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek meer: www.sonymobile.com/nl/champions-sofa/

Een langzame wedstrijd stopte onze selfie-uitwisselende #Atleti en #PSV #ChampionsSofa fans niet om voor een paar echte hoogtepunten te zorgen
Add a comment...

Post has attachment
Welkom bij de Xperia™ Champions Sofa: http://www.sonymobile.com/nl/champions-sofa

Voeg je bij onze fans van Atletico Madrid en PSV Eindhoven in Groep D van de UEFA Champions League groepsfase. Lukt het PSV de eer te redden, of behoudt Atletico zijn 100% score?
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek de ChampionsSofa van Xperia™ van Sony: www.sonymobile.com/nl/champions-sofa

PSV Eindhoven - FC Bayern München was niet alleen op het veld een zinderende wedstrijd, ook op de #ChampionsSofa was het groot spektakel! Waarbij uiteindelijk, het zal ook eens niet, de Duitsers aan het langste eind trokken...

Als een officiële sponsor van de UEFA Champions League, maakt Xperia van Sony het mogelijk om overal alle unieke momenten en emoties van de UEFA Champions League te beleven. Op je Xperia, waar je ook bent. #ChampionsSofa
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek meer: www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz/
Vind direct de beste deal: www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz/buy/

Het gestroomlijnde design van de Xperia XZ is ontworpen om naadloos in jouw leven te passen. De zachte, afgeronde vorm ligt comfortabel in de hand en de prachtige kleuren sluiten aan bij jouw stijl.

De Xperia XZ is beschikbaar in verschillende opvallende kleuren. De achterkant is gemaakt van zeer zuiver ALKALEIDO™-metaal, dat voor een afwerking met meer diepte, glans en helderheid zorgt.
Add a comment...

Post has attachment
Xperia™ van Sony: Win een onbetaalbare ervaring, aangeboden door Mastercard en Sony

Meer informatie: https://www.t-mobile.nl/sony/champions-league

Je kind hand in hand met z'n voetbalheld. Onbetaalbaar

Officiële UEFA Champions League sponsoren Xperia™ van Sony en Mastercard bieden jou de kans op een onvergetelijke ervaring. Win een van de vier plekken in de Kids Line-Up van Mastercard tijdens PSV Eindhoven - FC Bayern München in de UEFA Champions League op 1 november 2016.

Koop bij T-Mobile een nieuwe Xperia van Sony, betaal met je Mastercard® en schrijf je in om kans te maken op deze unieke prijs.

Meer info: https://www.t-mobile.nl/sony/champions-league
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded