Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Ismail
26 followers
26 followers
About
Hafiz's posts

Post has attachment
Rambut gugur
Assalamualaikum. Hari ni saya nak share testimoni wife saya Sebelum ni wife saya memakai produk shampoo bkn drp Shuang Hor. Setiap kali menyikat rambut banyak yang gugur. Wife saya ingatkan itu normal sebab rambutnya jenis tebal dan panjang. Saya memperkena...

Post has attachment
TESTIMONI VITAKING & SAKIT LUTUT.
Perempuan - umur 50-an dari klang. mempunyai masalah sakit kedua-dua lutut. on waiting list utk operate both knees. Di hosp
kerajaan kene tunggu 6 bulan. Sebenarnya this lady kalau boleh tak nak
bedah sebab rata2 dia dengar ramai dari kawan2 & sedara2nya...

Post has attachment
**
Balik beraya kat kampung minggu lepas. Raya ke-2, salah sorang  mak cik kena alahan. Mungkin alahan dengan daging kot. Abis 1 badan bengkak-bengkak macam kena gigit nyamuk, gatal-gatal. Ambil greenzhi, sapu kat badan, kaki, tangan. Alhamdulillah, tak lama s...

Post has attachment
**
Semalam dapat whatsapp dari kawan "Eh, Greenzhi tu bagus gak utk anak aku yg 3 thn tu. Gigi dia dh byk xde, byk rosak, so berbau la. Minggu lepas aku gosok guna Greenzhi tu,  mulut pn dh xberbau lagi"   Smalam dia order 10 tiub Greenzhi lagi, nk promote kt ...

Post has attachment
Tanda-tanda Rahim Ada Masalah
Antara tanda-tanda rahim ada masalah Senggugut Banyak keputihan, kena pakai panty liner hari-hari Haid tidak teratur Sakit tumit Tumit kering/pecah Gatal-gatal area vagina Rasa tak selesa area ari-ari Period 3 hari awal, hanya sikit sahaja darah Darah haid ...

Post has attachment
Kebaikan Lain Ubat Gigi Greenzhi
Ada lebih 20 kegunaan Greenzhi selain pembersih mulut dan gigi. Antaranya, boleh sapu untuk: - ulser mulut - ruam - gatal-gatal - kena gigitan serangga - ekzema - gatal keputihan - feminin wash - pening kepala - ketuat - gatal scabies - hentikan pendarahan ...

Post has attachment
Sakit gigi
Assalamualaikum... Hari ni nak share testimoni sakit gigi. Ada customer mengadu sakit gigi. Dah 2 hari tak boleh tido. Gigi berdenyut-denyut, sampai sakit kepala. So, saya suggest sapu ubat gigi lingzhi (greenzhi) kt tempat sakit. Alhamdulillah, pas sapu gr...

Post has attachment
Kelemumur
Assalamualaikum. 2 minggu lepas hantar Vcare Scalpcare Shampoo dekat customer. Ada masalah kelumur. Pagi tadi tanya  wife dia. Alhamdulillah, kelumumur dah xde, rambut makin lembut. Sebelum ni rambut agak keras. Sebarang pertanyaan boleh email saya ohnohafi...

Post has attachment
Masih Aktif Jual Lingzhi
Assalamualaikum... Ramai yang tanya samada saya masih jual lingzhi. Mgkin sebab dah lama tak post entry, testimoni terbaru. Jawapan saya, 'masih jual lingzhi' Cuma skang agak jarang masuk blog. Sebarang soalan, blh email ke ohnohafiz@gmail.com.

Post has attachment
Problem tak boleh Follow
Assalamualaikum... Buat masa skang saya tak boleh nak follow blogger lain. Xtau sebab apa... Tp bila nak follow slalu kluar gamba cam kat bawah ni. So, sape2 ada idea Whoops, that's an error. We apologise for the inconvenience. Try refreshing the page to se...
Wait while more posts are being loaded