Profile cover photo
Profile photo
Enn Chung
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Tahun 2018
seminggu dah masuk tahun baru....Alhamdulillah well..untuk tahun baru ni tak nak azam banyak mana pun...dapat menabung secara konsisten pun dah cukup.. doakan supaya kuat dan istiqamah.. amiin..
Tahun 2018
Tahun 2018
bilekumimpi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
EP Mom
its been 10 months being a Mom..... Alhamdulillah so far its a precious moment and i don't know how to describe the feeling was... tetibe nak tulis omputih pulak kan......sebenarnya nak tulis pasal journey as an EP Mom.... memang tak mudah nak lalui tapi ta...
EP Mom
EP Mom
bilekumimpi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
salam lebaran 2017
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua... Minta maaf jika ada terkasar bahasa atau salah silap ye.... Dari kami sekeluarga.... salam Kosong-kosong
salam lebaran 2017
salam lebaran 2017
bilekumimpi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cactus Point
Tujuan utama untuk hantar sampel....tapi dah alang-alang sampai cameron highland tu...jom singgah sebentar ke Cactus point.... Hoiii amat murah harga berbanding dengan tempat lain...next time nak repeat semula pergi ke sana...
Cactus Point
Cactus Point
bilekumimpi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mana yang penting
Hidup bukan untuk memuaskan hati sendiri aje...pilih yang mana penting dahulu untuk difokuskan.. jangan main lanyak aje... Setiap orang ada masalah dalam hidup, sama ada besar mahupun kecil..no one never has a problem in life... deal with it... mengadu pada...
Mana yang penting
Mana yang penting
bilekumimpi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuba Jaya
Assalamualaikum.. entri pun dah macam nak pegi peperiksaan aje kan....  sempena dengan keputusan SPM 2016 yang dah keluar baru-baru ni.. aku terpanggil pulak nak buat entri pasal cuba jaya. semua emak dan ayah nak anak mereka berjaya dan memperoleh keputusa...
Add a comment...

Post has attachment
Koleksi Kaktus
Assalamualaikum.. Tahun baru hobi masih sama....tanam kaktus juga.... koleksi terbaru aku nak-nak cuti bersalin 3 bulan kan....banyak juga masa terluang, apa lagi...cari koleksi baru tambah lagi....seronoknye... Taaddaaa..... inilh hasilnye....im so happy
Koleksi Kaktus
Koleksi Kaktus
bilekumimpi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
2017
Alhamdulillah....... selamat tahun baru 2017 rasa macam tak terlambat lagi untuk ucapkan happy new year to everyone.. Tahun 2016 meninggalkan kita dengan seribu satu kenangan yang pada aku tak dapat lupakan.... Semoga tahun 2017 juga aku boleh hadapi dengan...
2017
2017
bilekumimpi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Tukar status jadi Mak orang
Assalamualaikum.. Alhamdulillah 1 Oktober 2016 jadi hari paling sejarah buat aku dan husben...kelahiran puteri sulung kami... tepat jam 1.12 petang seberat 3.495kg Semoga membesar jadi anak yang solehah dan berguna di dunia mahupun di akhirat kelak... insha...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Biakkan Kaktus versi Chong
Assalamualaikum Since dah buat untuk tips kawalan rumpai dalam pasu last entry, kali ni nak cerita tips biakkan kaktus pulak.... nak dijadikan cerita, aku ni memang minat sangat dengan kaktus dan orkid..antara pokok bunga yang menawan hati, sebenarnya senan...
Tips Biakkan Kaktus versi Chong
Tips Biakkan Kaktus versi Chong
bilekumimpi.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded