Profile cover photo
Profile photo
muslimah sejati
About
Posts

Post has attachment
Akhirnyaaaaaaaa. SPM yillek. mihmih ^^,
ollas, semuanyaaaa. muahaa. GILER lama tak bukak dah blog. Rasa macam baru kedek kedek berblogging. haha, maaf andai terlalu sopan kata kataku ini. hahaha. selesai dah semuanyaaa. SPM is my past already yo. Tinggai result ja lagi 2bulan. wahaaaaaaaaaaa! par...

Post has attachment
for the first february ~
holla! ahlan wasahlan yaaaa para pembaca yang rajin membaca kat sini :) lamaaa gak laaa tak update. taktau nak update apa, since dah masuk form5 tahun ni. ekekeke. so, nak share dengan kamu kamu semua ttg awet mudaaa ok! hahaha. sapa takmau canti kan? haha....
for the first february ~
for the first february ~
awekbananana.blogspot.com

Post has attachment
Saya Bukan Budak Agama ..
salam ukhuwah, selamat malam. eheeeee, panjang entry kali ni yek. kalau rajin baca hokeyy, kalau dop pon, baca jugop. eheh. hehehe. sambi...
Saya Bukan Budak Agama ..
Saya Bukan Budak Agama ..
awekbananana.blogspot.com

Post has attachment
Indah jiddan dapat berpurdah/ berniqab ni :D
salam ukhuwah, laila saedaa youu allss :) hikss .. hahaha. omputeh pon campoq nohh. macam apa je. ok ok, lek lek.  ok lah, Bismillahirrah...

Post has attachment
lama menyepiiii ..
laila sa'eda :) salam ukhwah yaaaa :D maaf sebab lama dopp muncul di permukaan blog teman ni. pasni nak bahasakan diri ni teman ler...
lama menyepiiii ..
lama menyepiiii ..
awekbananana.blogspot.com

Post has attachment
Segmen Jom Pilih Hadiah Raya!
Segmen Jom Pilih Hadiah Raya!
awekbananana.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded