Profile cover photo
Profile photo
Joery Bruijntjes
207 followers -
Marketing + Techniek
Marketing + Techniek

207 followers
About
Joery's posts

Post has attachment
Herkenbaar verhaal over hoe de verplichting om langs alle kassa's te gaan het publiceren van content in de weg zit. Zie het regelmatig, verbetering vaak moeizaam.

Post has attachment
Schrijver in open brief aan Wistia: 'You owned two minutes of my Tuesday'. Aardige insight in het effect van contentmarketing.

Post has attachment
Over het algemeen kun je bij social media rustig uitgaan van de 70/20/10 regel. Ruweg: het grootste deel leest alleen, een aantal reageren sporadisch en de harde kern post vaak. Dit artikel van Twittermania onderschrijft dat nog eens op basis van recent onderzoek.

Post has shared content
Cool. Een van mijn favoriete comedians featuring een van m'n favoriete videobloggers.
We were asked to do write a song for Earth Hour; here it is! Turn off your electricals cool dudes.

Post has attachment
Je contentmarketingplan niet vastleggen betekend per definitie dat or óf één eindredacteur is die alles in de gaten houd en aanstuurt of dat je aan het experimenteren bent. Op zich niets mis mee maar die strategische aanpak maakt nu net het verschil tussen 'content publiceren' en 'content marketing'.

Post has attachment
Dat search belangrijk is voor grote corporates mag geen nieuws heten. Wel leuk om te zien is dat waar MKB-bedrijven vaak erg krampachtig lopen te tweaken aan elk dingetje waar de ROI niet optimaal is een groot concern als Enco kijkt naar het grotere plaatje d.m.v. een eigen conversieattributiemodel.

Post has attachment
"Don’t get content marketing confused with advertising". Hear, hear!

Post has attachment
Getty maakt groot deel images embedbaar voor privégebruik. Interessant maar er zitten wel wat haken en ogen aan. Zoals of een image in de toekomst nog wel bestaat. Evengoed, zou een leuke stap voor Flickr ook zijn. Kijken of ze gaan volgen.

Post has attachment
Hilarische input voor een spelletje buzzwoordbingo. Ik vind vooral 'Contentvertising' en de reactie daarop erg mooi.

Post has attachment
De Telegraaf pakt vol uit met een sensationeel stukje nieuws. Van vijf jaar geleden. Mooi die kritische deconstructie door Tweakers.net
Wait while more posts are being loaded