Profile cover photo
Profile photo
Ingress Hungary
470 followers -
Magyar Ingress oldal. Mert valahol kell egy közös pont
Magyar Ingress oldal. Mert valahol kell egy közös pont

470 followers
About
Communities and Collections
Posts

+Sándor Mihók a moderátori kommmentek törlése azt jelenti, hogy semmibe veszed a közösség elvárásait.

Korábban is kértünk már, hogy gondold át ezt, most újabb 30 napot adunk rá, hogy tipródj ezen. Ezen időszak alatt, se posztolni, se kommentelni nem tudsz a közösségben.

A tiltás lejárta után várunk vissza a közösségbe!
Commenting is disabled for this post.

+Sándor Mihók  , a moderátorok egyöntetű döntése alapján, megint beleestél a rosszindulatú hozzászólás és az uszítás hibájába. Mivel ez nem az első alkalom, szeretnénk, ha alaposan átgondolnád, miről kellene szólnia ennek a közösségnek. Erre az elkövetkezendő 10 napban bőven lesz lehetőséged, mert erre az időre újfent kitiltunk ebből a közösségből.

A legnagyobb különbség közted és +Viktor Felker  között az, hogy Viktornak van olyan megnyilvánulása, amiben nem egy frakciót, vagy egy bizonyos embert akar letámadni.

+Viktor Felker  , jelen esetben egyik moderátor sem látta indokoltnak a tiltásodat, de kérlek, hogy a jövőben jobban figyelj oda a közlési módra. Gondolom te is érzed, hogy ez most határeset volt.

A további együttműködést köszönjük!

A kiváltó posztban az összes gyülölködő és a témába nem vágó kommentet töröljük (+László Fecsó  kommentjét is).
Commenting is disabled for this post.

+Tamás Tóth, +Dániel Czigány.

Mivel postjaitok egyértelműen uszításra, gyűlöletkeltésre alkalmasak, ezért elővigyázatossági okokból töröltük őket.

Megkérünk mindenkit, hogy ezeket a témákat ne nyissa újra. Amennyiben megtörténne, a postot töröljük, a szerzőjét kitiltjuk a közösségből.
Commenting is disabled for this post.

+Sándor Mihók , +Árpád Tamás Márton , +Viktor Felker 
Személyeskedés, rágalmazás és uszítás miatt a mai posztjaitokat és kommentjeiteket töröltük.

Amiatt, hogy az alapvető emberi mivoltotokat vissza tudjátok szerezni, hétfőig kitiltunk titeket a közösségből...
Commenting is disabled for this post.

A szavazás lezárult, köszönjük a visszajelzéseket. A kérdésekre megpróbálunk még ezen a héten válaszolni.

A mai nap még lehet véleményezni az új szabályzatot, akinek van véleménye ma éjfélig leadhatja. A dokumnetumra mutató link megtalalálható a közösség összefoglalójában, vagy a http://bit.ly/1ftUuib linken.

Semmi pánik

A mai napon sokan beszámoltak róla, hogy az Inventory nem töltődik be így deploy, meg xmp lövöldözés sincs. Beszámoltak arról is, hogy ami az üres Inventory után hack-ből szedtek, azt tudták használni.

Az elmúlt percekben visszajött minden. Nem kellett hozzá tenni semmit. Akinek mégsem az próbálja meg újraindítani vagy Force Sync-et nyomni.

Mivel közben a Google pár szolgáltatásában (Google Apps, Cloud Engine) mások is tapasztaltak kimaradásokat, lassulásokat és mivel köztudottan ott futnak a NIA szolgáltatások is, így vélhetően ez volt a probléma.

Reméljük most helyreállt minden és lehet tovább sétálni a nagy melegben portált keresve és az izzadt ujjakat ismét fel lehet pakolni a hack, fire xmp és a deploy gombokra.

Üdvözletem Mindenkinek!

Keresek köztetek 2 (vagy 3) olyan embert, akit magas szinten érdekel az Ingress, követi a játékkal kapcsolatos eseményeket, híreket. Követi a nemzetközi sajtót a játékkal kapcsolatban, és hogy mindezt meg-megosztaná a kedves publikummal. 

Ha lenne köztetek olyan aki vállalná hogy naponta (de legalább 2-3 naponta) írna egy posztot (részrehajlás nélkül) az oldalon keresztül, legyen szíves szóljon és felvenném kezelőnek.
Add a comment...

Post has attachment
Nyomozás

A mai napon több ügynök is beszámolt arról, hogy a Google figyelmeztette, veszélyes játék ez és, ha vissza akar térni a normál élethez, akkor most még megteheti.

Az érdekessége az, hogy el kell fogadni a ToS-t, ami viszont már tartalmazza, hogy a Google begyűjti a pozíciónkat és megoszthatja más játékosokkal.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan megjelennek az ügynökök az intel térképen?

Szerintetek?

#ingress   #update  
Photo
Add a comment...

Szomorú esemény történt

Aki megnézte mát az oldalt, az láthatja, hogy igencsak megritkult a funkcionalitása. Kaptam egy szép levelet, melyben lévő kérésnek eleget is tettem. Mivel most jól körüljártam a ToS-t (Terms of Service) így tulajdonképpen játszani szabad, minden mást tilos. Még a hivatalos NIA cuccokat lefordítani se szabad =O

Node nem szabad csüggedni a már betervezett plusz dolgok készen lesznek, azok nem szegik meg a kedves ToS-t. A biztonság kedvéért felsoroltam nekik aztán mondtam, ha valamelyik nem tetszik, akkor kihúzom :)
Add a comment...

Ingress 1.22.0 - Mi történt?


A legfontosabb, hogy elvileg mostmár működik a @codename forma, amivel lehet a COMM-ban valakinek írni :) eléggé hiánypótló.

Ezen kívül elindultak a találgatások, hogy mi ez az új Power Cube.
Gyorsan szét is szedtem a .apk-t. Mit találtam? Semmit. Találtam egy .ogg fájt [1] továbbá egy POWER_CUBE megnevezést és semmi képet. Ez azt jelentené, hogy egyelőre csak a menü van meg hozzá, ami csak a hype miatt került be és hamarosan jön egy újabb frissítés?

[1] https://docs.google.com/file/d/0ByeYB4CMClbLZlRDSVdLZFNEWDQ/edit
.ogg mirror: http://dl.dropbox.com/u/7963193/Ingress/sfx_powercube_activate.ogg

Informatikusoknak: (a többiek vagy értik vagy nem)

Ami ide kapcsolódhat:
JsonConstants$SerializationTag
POWER_CUBE = new SerializationTag("POWER_CUBE", 23, "powerCube", SimplePowerCube.class);

public final class SimplePowerCube
private final int energy;
return String.format("XM: %d", arrayOfObject);

Ez kvázi azt jelenti, hogy mindenképpen XM-mel kapcsolatos dolog. arrayOfObject az egy tömb, aminek 1 eleme lehet és az az egy elem pedig a fentebbi energy számértéke.

Forrás: http://dl.dropbox.com/u/7963193/Ingress/SimplePowerCube.java

Mivel nincs setEnergy metódus csak getEnergy, így vélhetően az XM mozgatós elmélet nem helyes. Valószínűleg tényleg egy előre csomagolt XM konzerv lehet.

#ingress   #powercube   #upgrade   #update  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded