Profile cover photo
Profile photo
Azura Abd Rahman
194 followers -
zarraz paramedical, Smart Mobile Spa, Jerawat, Jeragat, Melasma, Kulit Kusam, Anti Aging, Spa, Kulit Berminyak, Cantik, Produk Kecantikan,
zarraz paramedical, Smart Mobile Spa, Jerawat, Jeragat, Melasma, Kulit Kusam, Anti Aging, Spa, Kulit Berminyak, Cantik, Produk Kecantikan,

194 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
JANGAN BIARKAN JERAWAT MENGHANTUI DIRI ANDA
JENIS-JENIS
JERAWAT 1.  Jerawat Papula - Merupakan jenis jerawat
radang kulit, berbentuk benjolan lembut kemerah-merahan. 2. Jerawat
Pustula - Bintik merah yang meradang dan muncul sebagai bintil merah dengan pusat
putih atau kuning ( bernanah) 3. Blakheads...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Memperkenalkan TRAVEL PACK/TRIAL SET ZARRAZ PARAMEDICAL.
Travel/Trial pack ni terdapat 2 Set iaitu SET PEMBAIKPULIH DAN PENCERAHAN
Untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak , jerawat dan sensitif tu..boleh dapatkan SET PEMBAIKPULIH.
Setiap set dilengkapi dengan 6 item produk Zarraz dalam 1 beg warna merah jambu & keratan lengkap cara penggunaannya.
HANYA RM50.00 sahaja !!!
Dapatkan sekarang. Limited Edition tau.
Nk order boleh Whatsapp 011-12435761
Photo
Photo
2016-06-21
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PUNCA DAN KEDUDUKAN JERAWAT YANG PERLU ANDA TAHU SERTA RAWATANNYA
Masalah jerawat memang membimbangkan. Lagi lagi kepada para
remaja. Saya sendiri yang penah melalui zaman remaja memang pernah
melaluinya. Akan tetapi masalah jerawat seringkali berbeza antara seseorang
dengan orang lain. Ada yang mengalami pada awal remaja...
Add a comment...

Post has attachment
Sape yang belum cuba Lip Magic Dari Zarraz Paramedical memang rugi💋💋💋
Lip Magic Collagen Pertama di Malaysia ❤❤❤
Marine Collagen & Hormon Phystrogone 💄
💄Bertindak sebagai penyeri warna bibir secara semula jadi yg bergantung kepada warna suhu badan & darah.
💄Melembabkan bibir yang kering dan merekah.
💄Sesuai juga utk mereka yg mengalami bibir gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
💄Menstabilkan hormon 
💄Juga boleh digunakan sebagai pemerah pipi dan bibir bercollagen...
😊😊😉😉😘😘
Zarraz Beauty Consultant
Azura : 011-12435761(whatapp/telegram/call)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
lamanya tak update kt sini...

Sudah banyak produk kecantikan? Tapi kulit masih tidak seperti yang diidam-idamkan?
.
.
Ini mungkin kulit tak serasi dengan pencuci muka. Atau pencuci muka ada bahan kimia seperti mercury.Itulah yang selalu kita jawab dalam hati (untuk menyedapkan hati).
Bila saja tengok cermin, huh!!!! 
.
.
Bencinya!!! Ada jerawat baru tumbuh walaupun jerawat lama ada parutnya lagi. Bila ni nak dapat kulit licin berseri??? Tertekan!!!!
.
.
Bagaimana nak pulihkan kulit yang dah rosak akibat salah produk???
.
==SET RAWATAN ZARRAZ PARAMEDICAL ==
.
Bukan produk biasa. Kombinasi dari bahan bermutu tinggi,formulasi dari pakar saintis dan doktor anti-penuaan✅✅✅
.
Bayi eczema pun boleh pakai
.
Bila anda pakai, insyaAllah puas hati😘😘😘
.
Puan Azura-Zarraz Beauty Consultant
Wassup/ Telegram ke 011-12435761
web: www.zarrazparamedical.net
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zarraz Beautician

puan azura - 011-12435761
Photo
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Langsing di Hari RAYA DENGAN RESHAPING BODY GEL
Di Hari Raya nanti ramai akan tertanya-tanya kerana anda kelihatan menarik dan berbeza!

http://www.zarrazparamedical.net/2014/07/masalah-kegemukan-di-malaysia-semakin.html
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded