Profile cover photo
Profile photo
Aziani Din
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Solat Tarawih bersendirian
Bismillahirrahmanirrahim Mulakan penulisan dengan lafaz kepujian untuk Dia..Yang Maha
Pemurah lagi Maha Mengasihani Selamat berpuasa untuk semua yang beragama Islam. Entri kali
ini sudah tentu berkaitan dengan bulan Ramadhan..Mungkin entri kali ini lebih fo...
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan dan kelebihannya
Bismillahirahmanirahim Segala puji bagi Allah, Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani Rasanya baru sahaja Ramadhan berlalu..Sekarang hampir kembali..Pada bulan mulia ini kita diajar erti sabar..menahan diri dari lapar dan dahaga..menahan diri dari me...
Add a comment...

Post has attachment
Cinta Itu Menyakitkan: Rawatlah kedukaan itu
Bismillahirrahmanirahim Mulakan dengan memuji Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani Hampir semua orang pernah mengalami saat manisnya cinta, manisnya apabila mula rasa jatuh cinta..Tak kurang pula ada yang bencikan cinta lantaran kisah dulu yang mem...
Add a comment...

Post has attachment
Stairway to Heaven: Drama penuh air mata
Bismillahirahmanirahim.. Mulakan penulisan dengan lafaz kepujian untuk Dia. Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Hari ni tiba-tiba rasa nak menulis tentang drama korea. Saya salah seorang penggemar citer korea..Drama korea best sebab kisah cintaka...
Add a comment...

Post has attachment
Nak kurus???
Baru perasan dah lama tak update blog ni..sarang anai-anai, sarang labah-labah sudah pun menghiasi ruangan ini..Follower pun mesti dah malas nak jejak kat sini.Sorry la kalian..Hari nie nak tulis sikit tentang wanita..Wanita ni tak kan lari dari bab kecanti...
Add a comment...

Post has attachment
majalah kami PENCETUS
Hari ni teringin pulak nak cerita tentang PENCETUS.. Ekceli Pencetus ni nama majalah kitaorang.. Ni untuk subjek kitaorang untuk final year project. First meeting tu kami bercadang nak letak tajuk majalah kami PROSPEK, namun pensyarah tidak setuju.. OTW nk ...
Add a comment...

Post has attachment
tabahlah duhai hati
24 Mac 2014 Saat dijauhkan dari dia jatuh air mata ini sebak menahan rasa senyum tidak bermakna Rindu semalam semakin longlai tidak tertahan  Ya Allah Tabahlah hatiku Mengapa ini terjadi kenapa perlu menjauh atau sudah begitu percaturannya? tenanglah duhai ...
Add a comment...

Post has attachment
RINDU LAGI
Rindu menggamit lagi sakit... itu saja yang dialami di hati yang kian remuk ini bukan remuk lantaran sakitnya luka tapi sakitnya menahan rindu pada dia.. Mengapa perlu ada rindu sedang diri tidak ketahui latar dia sedang diri tidak ketahui nama dia waima st...
Add a comment...

Post has attachment
Sekali lagi aku tewas
Ketika tangan ini menaip kekunci, hati tidak pernah berhenti menyatakan "khilafnya aku".. Ya, aku sekarang sedang belajar menjadi wanita muslimah.. tapi kerap kali dugaan datang menimpa.. mampukah aku menjadi wanita muslimah sebagaimana sama seperti seorang...
Add a comment...

Post has attachment
Dugaan demi dugaan
Apa khabar korang semua. Semoga sihat-sihat semua. Hari ni adalah hari keenam yanie berubah penampilan since starting pada 7 Mac 2014. Mesti korang nak tau berubah penampilan? Apa tu? Ekceli, perasaan tu dah lama ada.. tapi sukar untuk memulakan takut nanti...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded