Profile cover photo
Profile photo
Multiservis Center Sh.p.k
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
12 Tools që ju ndihmojnë të gjeni emrin perfekt për domainin tuaj.
Add a comment...

Post has attachment
Ndërtimi i një faqe wesbiti ndihmon në përmirësimin e imazhit të biznesit dhe është një mjet infomimi në çdo moment. Na kontaktoni në marketing@multiserviscenter.al për të marrë më shumë informacion.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
A e keni menduar ndonjëherë sa e lehtë mund të jetë të shisni produket tuaja në Facebook?
Add a comment...

Post has attachment
A munden rrjetet sociale te zevendesojne televizionin?
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Një nga mënyrat më të shpejta, më efikase dhe në një kohë të shkurtër është Marketingu Online. Duke e krahasuar kështu me forma të tjera reklamimi përveç kostos më të ulët, tashmë keni mundësinë e targetimit si dhe të marrjes së raporteve për matjen e rezultateve. Ndërtimi i një faqe wesbiti ndihmon në përmirësimin e imazhit të biznesit dhe është një mjet infomimi në çdo moment.
multiserviscenter.al/sherbimet/maarketing/marketing-online/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded