Profile cover photo
Profile photo
Chabber
2 followers -
Freelanceplatform til hotel- og restaurationsbranchen. Tag job som eller lej en tjener, bartender elller køkkenmedhjælper.
Freelanceplatform til hotel- og restaurationsbranchen. Tag job som eller lej en tjener, bartender elller køkkenmedhjælper.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Hos Chabber ønsker vi at give vores brugere de bedst mulige redskaber til at forbedre dem selv, og øge deres chancer for at finde arbejde. Vi ved, at erfaring er en fordel indenfor hotel- og restaurationsbranchen, og en forøgelse af ens kompetencer er et plus.

Med Chabbers’ online tjener-, køkkenmedhjælper- og bartenderkursus tilbyder vi hver enkelt Chabber muligheden for at uddanne sig selv, og gøre deres jobsøgning bredere og nemmere. Med få klik på hjemmesiden kan man hurtigt tillære sig nye skills, som at gå med tre tallerkner, mixe populære cocktails eller snitte løg. Find kurserne med linket nedenfor ⬇️
Chabber.com
Chabber.com
chabber.com
Add a comment...

Post has attachment
Der er for tiden meget fokus på platformsøkonomien, da mange frygter at den kan forstyrre den danske model. Dog er fokus blevet ændret, og man begynder at indse, at vi lever i en verden, hvor digitalisering og moderne teknologi er vejen frem.

HK og Akademikerne har oprettet et ekspertpanel indenfor platformsøkonomien, som skal være med til at kortlægge hvordan Danmark kan udnytte vækst og jobmuligheder på området, samt skabe opmærksomhed om hvad disse forandringer kommer til at betyde for det danske samfund og arbejdsmarkedet især.

Dette ser vi hos Chabber som et stort skridt i den rigtigt retning. Som digital platform tilhører vi den kategori, som ser store synergier mellem den danske arbejdsmarkedsmodel og teknologisk udvikling. Vi mener ikke, at man behøves omlægge arbejdsmarkedet for at imødekomme en ny type forretningsmodel. Tværtimod, mener vi at der er plads til digitale arbejdsplatforme under de nuværende vilkår, men det kræver, at man som platform påtager sig et ansvar. Det har vi valgt at gøre. #fremskridt #lejentjener #chabberlife #socialtansvar
Add a comment...

Post has attachment
"Allerede nu går nogle af de nystartede, danske platforme i den rigtige retning, når det gælder løn og arbejdsforhold. I fagbevægelsen har vi en konstruktiv dialog med mange platforme, såsom Hilfr, Meploy, Burd og Chabber – om end vi langtfra er i mål. De nystartede danske platforme har nemlig set, at det først bliver, når der kommer ordnede forhold, at forbrugerne rigtig vil tage forretningsmodellen til sig." - Formand i LO, Lizette Risgaard. #lejentjener #medgodsamvittighed
Add a comment...

Post has attachment
Et tjener job er meget mere end en indkomstkilde, når man er Chabber! Som Chabber får du oplevelser i hele hotel- og restaurationsbranchen, og du lærer tonsvis af nye mennesker at kende. Tag dit første job som tjener på www.chabber.com i dag.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I september gik vores blog live. Følg og læs med, når vi fortæller, hvordan vi oplever freelancing har påvirket og kommer til at påvirke hotel- og restaurationsbranchen:

"Vi lancerede for godt et år siden vores online tjenerbooking [...] i dag, et års tid senere, har vi 210 hoteller, eventbureauer og restauranter, der tilbyder job som tjener, bartender, runner, køkkenmedhjælper og receptionist til over 3.500 danske freelancere."
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded