Profile cover photo
Profile photo
DdD retail
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Med en kasseløsning fra DdD kan detailhandlere i modebranchen nu også tilbyde deres kunder MobilePay som betalingsmulighed. 
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er vigtigst for dig i din Cross Channel strategi?
 
Skal Cross Channel hjælpe dig til nye kunder gennem nye kanaler? Eller drejer det sig om at få et smalt netbrand ud til en større kundegruppe? Skal Cross Channel frigøre dig fra den økonomiske forpligtelse til at have en butik på hvert gadehjørne?
 
Mulighederne er mange og strategierne er derfor meget forskellige fra virksomhed til virksomhed. Skal man satse på få markeder som mange amerikanske brands vælger, eller skal man udnytte Cross Channel til at blive virkelig international?
 
Og hvad er konsekvenserne af strategien? Kan virksomheden håndtere et voldsomt øget antal kunder og det dermed forbundne større økonomiske træk. Bliver den forsigtige approach utilstrækkelig? Og hvad betyder det for organisationen at skulle agere på flere platforme?  
 
Hvilke fordele ser du selv ved Cross Channel?
Og Hvilke ulemper?
 
Er du klar med din egen Cross Channel strategi eller er du nysgerrig for at høre, hvad der rører sig på markedet. Så kom til Solutions Conference i København , d. 18. februar. Læs mere og tilmeld dig her https://www.eventbuizz.com/ddd-retail-solutions-conference-2015/detail
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded