Profile cover photo
Profile photo
Harleena Kassim
161 followers
161 followers
About
Posts

Post has attachment
"Safiey Ilias nak bagi giveway 1,000 kotak Perlashine percuma, siapa yang nak kulit cantik boleh dapatkan maklumat lanjut di link ini
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://sociali.io/ref/I6857836/

Post has attachment
Comeback, insyaAllah.
Lama aku menyepikan diri dari dunia blogger, (bukan lah blogger sangat pun.. hehehe) seakan2 tiada cerita untuk diabadikan buat pembacaan masa hadapan padahal banyak moment2 penting yg aku dah terlepas untuk aku kongsikan buat kenangan. Pagi ini terpanggil ...

Post has attachment
**
Mdec e-Usahawan Lama tak bersiaran, setahun lebih blog terkubur. Hari ni, saja2 update blog sebab tunggu lab penuh. Sebenarnya hari ni aku join kelas e-usahawan yang dianjurkan oleh pihak Mdec bertempat di Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah. Alham...

Post has attachment
Counting hours
Assalamualaikum. Counting hours.... Byk lagi benda tak settle.. Pepagi ni tarik nafas jap. Pepagi ni, luahan perasaan jap. This few days life has been so hectic, driving here and there. Β Rasa nk migrane dh ni.. Lagi migrane bila beli ubat migrane, panadol e...

Post has attachment
Chicken Tikka Massala
Aku ni tenggelam timbul tenggelam timbul. so arini timbul jap sebab nak masukkan resepi chicken tikka massala. Resepi main campak2 seperti selalu. Bahan2: 1/2 kg dada ayam (potong dadu) sebiji bawang besar 2 ulas bawang putih 1/2 inci halia (bawang besar, b...

Post has attachment
roti roti roti dan roti lagi..
Assalamualaikum... lately tiap2 hari memang bz sebab aku membuzykan diri dengan membakar roti. bila dah start membakar, dan melihat doh berkembang serta Β roti yang dihasilkan gebu dan lembut, maka ianya telah menjadi penghilang stress buat aku. Memang seron...

Post has attachment
chocolate chip muffin
Jam menunjukkan angka 2:30 am tapi mata masih segar bugar. Jadi eloklah kesempatan yang ada ni aku catatkan resepi chocolate chip muffin yang aku buat petang tadi agar menjadi rujukan kemudian hari. Chocolate chips muffin ni aku buat untuk bekalan si teruna...

Post has attachment
Kelas Donut Gebussss with Chef Azuan
Tenggelam timbul tenggelam timbul, harini aku timbul balik.. Lama betul tak pegang laptop, hari2 dok ngadap hp ajer. So harini nak kongsi gambar2 masa kelas Donut Gebuss ngan chef Azuan pada hari ahad, 10hb nov 2013. Kelas ni dianjurkan oleh Puan Siti Zubai...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded