Profile cover photo
Profile photo
airis qaireena
13 followers
13 followers
About
airis's posts

Zxx

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Aku dah ade 2 anak
Hai pembaca blog... aku tanya apa khabar??? Haha...dah lama aq x update blog sejak aq melahirkan my Hulwah...Well, korang tahulah da ade 2 anak...quite bz...But under control.. Coz my hubby sangat membantu...alhamdulillah...Maaf...aq tulis di sini bukan ber...

Post has attachment
Singgah di Laman Seni Seksyen 7, Shah Alam
Hai sume... Hari ni mak buyong nak bercerita pasal lamn seni...sebenarnya x tahu sangat pon...tapi sebab en asben nak g sane...so kami pong menggugel la ... Alang2 nak g sane, en asben nak makan nasi arab... ekceli, mak buyongxde keinginan pon nak makn...ta...

Post has attachment
Cuti-cuti di Sabah Negeri di bawah Bayu Episod 4
Hai...jom2 sambung entry terakhir...Penat nak taip nih..Tapi Mummy gagahkan jua... Ok...Pagi ni kite g Lok Kawi Wildlife Park... So Mummy akn tunjuk sebahagian gambo2 d sane... Sebelum meneruskan perjalanan di zoo Si kecik teruja tengok parrot   First time ...

Post has attachment
Cuti-cuti di Sabah Negeri di bawah Bayu Episod 3
Hai sume.. Kembali semula menghabiskan entry jalan2 kat Sabah..Ni pon mummy nak siapkn sebelom bersalin...Sekarang da 38 minggu 3 hari... Waiting for my bb nak kuar tengok dunia... Sabar2 This entry x banyak nak ngomel lah... Mummy sajikan gamba lah... Haha...

Post has attachment
Cuti-cuti di Sabah Negeri di bawah Bayu Episod 2
Hai2 sume...Da lame baru nak hapdate episode 2...almaklumla baru teringat nak bukak belog...hihihi :-)... Last entry iols cerita sampai kat pemandangan gunung kinabalu...now kite sambung yer...sampai kat kundasang, tempat yg iols nak g adalah ladang lembu a...

Post has attachment
Cuti-cuti di Sabah Negeri di bawah Bayu Episod 1
Hai sume... Bersua lagi dalam entry kali... so, dis time nak cerita trip to sabah... Trip ni da rancang pada akhir tahun lepas... dalam bulan november 2013 hubby beli tiket murah kat air asia...Memang plan kitorang nak g vacation tahun 2014...Alhamdulillah ...

Post has attachment
Persiapan Pergi Sabah
Hai... Bersua lagi dalam dis blog...Hari ni nak stori pasal nak g melancong ke sabah... Xcited jugakla... Yang pasti bawak daddy n Harraz...Hihihi... Si jantung hati mommy so segala persiapan mommy kne pikirkan...Maklumla kite ni gi tempat orang...Kalo bole...
Wait while more posts are being loaded