Profile cover photo
Profile photo
IFOC Calvià
96 followers -
www.ifoc.es Tu impulso profesional
www.ifoc.es Tu impulso profesional

96 followers
About
Posts

Post has attachment
El 25 de noviembre estaremos presentes toda la jornada en el Coworking Day Mallorca
  #CWDMallorca   #coworking  

Post has attachment
La Lanzadera Calviá II recibió ayer la visita de Eva Nigorra, Orientadora Laboral de INFOJOVE, que ofreció un taller sobre Ocupación 2.0 y CV Europeo.

Post has attachment
Coworkers! Mañana tenéis una cita en el centro empresarial de Palmanova a partir de las 11 horas. La jornada coworker es un evento cerrado a los miembros de la comunidad coworking, pero si quieres participar en el próximo lo tienes fácil... Únete al movimiento! http://buff.ly/1HhPwD0

Post has attachment
La próxima semana celebramos una jornada coworker en el centro empresarial de Palmanova. En http://buff.ly/1ST80OF encontrarás toda la información sobre este evento Y si quieres formar parte de la comunidad coworking y participar en futuros eventos infórmate en http://buff.ly/1ST80hz , donde encontrarás la información actualizada!!

Post has attachment
TALLER D'OCUPACIÓ ARITJA: Demà finalitza també el Taller d'Ocupació Aritja. Els peons forestals han realitzat amb molt entusiasme la neteja forestal per evitar la propagació d'incendis, reconstruccions de marges i d'una sèquia del S. XIX i la recuperació del cultiu a la Finca Pública de Galatzó i han realitzat el manteniment al Parc Arqueològic Puig de na Morisca. Molta sort equip, sou uns grans professionals!

Post has attachment
TALLER D'OCUPACIÓ VALL VERDA: Queden dos dies per finalitzar el Taller d'Ocupació Vall Verda. Els nostres alumnes han complit els objectius marcats i podeu anar a veure la remodelació de la Plaza Pere Vaquer, Plaça Kompas i la rotonda de Cas Saborners. Enhorabona equip de jardiners heu fet molt bona feina. Molta Sort!

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
TALLER D'OCUPACIÓ MOLINS DE GALATZÓ: El 31 de maig també finalitza el Taller d'Ocupació "Molins de Galatzó", dedicat als treballs forestals. Els nostres alumnes han fet una feina extraordinària a les marjades dels Tarongers. Us animam a tots a anar a admirar la feina que han realitzat. Gràcies, al·lots! Heu fet feina amb moltes ganes i el resultat és realment professional. Sort!

Post has attachment
TALLER D'OCUPACIÓ HORT NOU: A finals d'aquest mes finalitza el Taller d'Ocupació Hort Nou, en el que 10 alumnes han participat en la creació de dos horts ecològics i en la recuperació de les marjades dels Tarongers. Aquest grup ha superat les nostres expectatives. Enhorabona hortolans, heu fet una bona feina. Esperem que les generacions futures puguin gaudir dels fruits que enguany heu sembrat.
Wait while more posts are being loaded