Profile cover photo
Profile photo
Hanna Instruments Hungary
1 follower -
A HANNA Instruments a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója.
A HANNA Instruments a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója.

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Új szolgáltatásunk keretében bor és must minták vizsgálatát vállaljuk rövid határidővel szegedi telephelyünkön. Három különböző csomagot kínálunk, amelyben a bor és must több paraméterét is vizsgáljuk. Bővebb információkért és árakért kattints ide: http://hannainst.hu/bor-es-must-vizsgalat
Photo

Post has attachment
Az ivóvíz minőségének szempontjából igen jelentős a zavarosság és a klórtartalom. Hordozható zavarosságmérő és klórmérő műszerünk ezen paraméterek gyors és egyszerű mérését teszik lehetővé.
Kattint a linkre és ismerd meg a műszerünket --> https://bit.ly/2ImyiaY
Photo

Post has attachment
Professzionális hordozható pH mérőműszerek az élelmiszeripar minden területére. Legyen szó a húsáruk vagy a tejtermékek pH értékének ellenőrzéséről.
Photo

Post has attachment
A Checker HC Marine termékcsaládunk segít az akvaristáknak egészségesen tartani az akváriumot.
Nézz szét az oldalunkon: http://hannainst.hu/akvarisztika
Photo

Post has attachment
Hamarosan itt a strandszezon így egy egyedi ajánlatot kínálunk most a fürdők és uszodák üzemeltetőinek, illetve az uszodatechnikai kivitelezőknek. Keressenek minket bizalommal a sales@hih.hu email címen vagy a +36 62 541 034-es telefonszámon.
Photo

Post has attachment
Elkezdődött a 2018-as év és az első hónapnak is lassan már vége, közeledik a tavasz és ezzel feléled a mezőgazdaság. E heti blogunkban így néhány hasznos műszert szeretnénk bemutatni a mezőgazdászok számára.
GroLine műszercsaládunkban megtalálhatók a pH mérők és vezetőképesség (EC) mérők, kombinált műszerek, oldatok.
Olvassa el cikkünket és ismerje meg a GroLine műszereket.

Post has attachment
A legújabb blog bejegyzésünkben összeszedtük a 10 leggyakoribb hibát, amely előfordulhat a pH mérés során.
- Biztos megfelelően tárolja a pH-elektródját?
- Helyesen végzi a pH kalibrálást?
- A céljainak megfelelő pH-elektródot használja?
Önt is érdeklik ezekre a kérdésekre a válaszok? Akkor kattintson az alábbi cikkünkre!

Post has attachment
Érdekel mit és hogyan is mér egy refraktométer, milyen sok területen alkalmazható és hogyan is lehet vele pontosan mérni? Kattints a cikkünkre, amelyben minden kérdésre választ kapsz.

Hamarosan további hasznos információkkal bővül "Miértek és hogyanok" rovatunk az új weboldalunkon. Ha nem akartok lemaradni semmiről, kövessetek bennünket Facebookon, Google+on vagy Pinteresten.

Post has attachment
A Hanna Instruments termék kínálatában számos olyan műszer megtalálható, amelyeket kimondottan borászati célokra fejlesztettek ki.

Napjainkban már egy jól felszerelt borászati laborból nem hiányozhatnak a professzionális pH-mérőműszerek, oldott oxigén mérők vagy akár a különféle minititrátorok.
Minititrátoraink segítségével könnyen és gyorsan mérhető a szab és összes kéndioxid tartalom, összes savtartalom és a formol szám a borban.

Látogasson el a weboldalunkra és tájékozódjon http://hannainst.hu/titratorok/minititratorok
Photo

Post has attachment
A HANNA Instruments ISO 9001 minősítésű gyártója és forgalmazója világszerte az analitikai műszerek széles skálájának. A jelenleg megvásárolható mintegy 3000 különféle termék a pH-érték, a klórtartalom, a zavarosság, a vezetőképesség, az oldott oxigéntartalom, a hőmérséklet és sok más paraméter mérését teszi lehetővé számos alkalmazási területen, amelyek között megtalálható a vízminőség vizsgálata, a borászat, a tejipar, vagy a mezőgazdaság. Célunk mindén igény kielégítése a vásárlói szempontok figyelembe vételével.

Kép: A Hanna Instruments európai üzeme.
Photo
Wait while more posts are being loaded