Profile cover photo
Profile photo
sya mimie
5,620 followers
5,620 followers
About
sya mimie's posts

Post has attachment

Post has attachment
Siapa yang sedang mencari kerja boleh la apply

Post has attachment
Jawatan Kosong di dalam Indah Water Konsortium..

Post has attachment
Feedmilk Lover!
Feedmilk Lover! Assalamualaikum.. Sekarang ni dah terjatuh hati, terjatuh chintaaa pulak dengan produk keluaran Feedmilk ni tau. Seriuss.. Dulu kan masa kenal Feedmilk ni masa zara 6bulan kut camtu. Kiranya masa tu baby lagi. Sekarang ni zara dah masuk 2tah...

Post has attachment
Jawatan Kosong Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Bhd.

Post has attachment

Post has attachment
Jawatan kosong..
Siapa berminat, boleh la mencuba. Mana tahu ada rezeki. :)

Post has attachment
Bagi mereka yang sedang mencari kerja, digalakkan untuk mencuba..

Post has attachment
Syawal 2017 - Raya Pertama | 25 Jun 2017
Syawal 2017 Raya Pertama | 25 Jun 2017 Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Harini nak imbas balik cerita raya boleh? 17hari dah kan syawal berlalu. Mood raya pun dah berkurang.. Sedihnya rasa.. 😥 Walaupun raya itu sebulan.. Tahun 2017 ni alhamdulillah.. tahun...

Post has attachment
RINDU..
RINDU.. Sejujurnyaaa.. Rindu itu sentiasa bertamu dihati. Rindu bukan sebab nak belajar balik.. Tapi rindukan suasananya.. Tak rindu sangat dengan belajar.. Sebab moment lebih tercipta bila bersama sahabat.. Bila bersama.. Susah senangnya bersama.. Bergelak...
Wait while more posts are being loaded