Profile cover photo
Profile photo
sya mimie
5,621 followers
5,621 followers
About
Posts

Post has attachment
Sepinggan Sayur
Sepinggan Sayur Hai readers. Salam pagi isnin. Monday Blues ke tu.. Ehh, takmo badmood aihh pagi isnin ni. Kan semalam dah seronok shopping sakan 11.11 tu. Sakan korang shopping kan. Kita tak shopping. Kita semangat balik kampung. Hehe Harini kita cerita pa...
Sepinggan Sayur
Sepinggan Sayur
syamimisaad.com

Post has attachment
11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE
11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE |  Wah, Lazada SALE muncul lagi!!  11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula! Bila bercerita pasal SALE, siapa yang tak suka kan? Lagi-lagi mereka yang sememangnya kaki shopping. Sh...

Post has attachment
Cara Uli Doh Donut
Hai readers. Petang-petang gini dah standby minum petang ke? Harini mama zara buat donut lagi. Haha Kes nya nak bagi jiran rasa. Sebabnya haritu letak gambar donut kat status whatsApp, jiran kata nak beli. Kita tak menjual pun. Haritu pun buat ngam tuk maka...
Cara Uli Doh Donut
Cara Uli Doh Donut
syamimisaad.com

Post has attachment
sya mimie commented on a post on Blogger.
Mak aihhh.. Meriahnya menu. Sampai tak tahu nak pilih, nak makan yang mana. Banyak sangat pilihan yang best-best pulak tu. Harga pun nampak berbaloi dengan semua menu yang disediakan.

Post has attachment
sya mimie commented on a post on Blogger.
Wah.. Makin ramai yang mengamalkan minum susu dutch lady untuk breakfast. Terbaik la. Lagipun susu ada khasiatnya yang tersendiri kan..

Post has attachment
sya mimie commented on a post on Blogger.
Nampak unik. Ada kelainan disitu. Tapi macam seram pun ada. Haha
Tapi mesti slesa kan menginap disitu.

Post has attachment
sya mimie commented on a post on Blogger.
Wow.. Meriahnya menu. Seafood memng sedap. Dapat udang goreng pun dah sedap dah. Kalau seafood ni kita suka ketam. Dapat makan memang tak hingat apa dah. Hehe

Post has attachment
Terkilan Laa Sikit..
Terkilan Laa Sikit..  | Kadang-kadang kita tengok gambar elok je cantik, bila kita beli, hasil tak sama macam dalam gambar, so what do you feel? Hampa?? Tu mesti punya kan? Ntah kenapa rasa macam banyak kali dah terkena kat Mersing ni. Terkena dari segi har...
Terkilan Laa Sikit..
Terkilan Laa Sikit..
syamimisaad.com

Post has attachment
Cuti Hujung Minggu..
Hai semua.. Hari minggu ni plannya kemana? Kitorang harini duduk rehat dekat rumah je la. Malas nak keluar.  Semalam dah keluar beli barang,kan.. So harini rehat je la.  Walaupun hari cuti, tapi sebagai Isteri tetap kena jalankan tanggungjawab macam biasa k...
Cuti Hujung Minggu..
Cuti Hujung Minggu..
syamimisaad.com

Post has attachment
Ulangtahun Ke-5
Ulangtahun Ke-5 Hai readers.. Syukur Alhamdulillah harini masuk tahun ke-5 usia perkahwinan kita dan encik suami. Mungkin bagi orang lain, 5tahun tu masih baru. Erm..betul. Banyak nak kena belajar lagi.  Belajar untuk lebih baik dalam suasana rumahtangga tu...
Ulangtahun Ke-5
Ulangtahun Ke-5
syamimisaad.com
Wait while more posts are being loaded