Profile cover photo
Profile photo
CONTAMAR
About
Posts

De peste 10 ani, scopul nostru este de a-ti oferi o gama  larga de servicii, la un inalt standard  al calitatii si la cele mai bune preturi:
CONSULTANTA FISCALA
Consultanta pentru intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, informatii legislatie, intocmire si certificare bilant contabil
CONTABILITATE
Servicii complete: contabilitate primara, contabilitate in partida simpla pentru PFA sau II, expertize contabile. Situatii financiare complete pentru proiecte finantate prin fonduri europene, cereri de rambursare si evidenta cheltuielilor.
SERVICII PERSONAL
Intocmirea si evidenta registrului electronic Revilsal, salarizare, intocmire dosare de angajare, evaluari de personal si recrutare.
www.contamar.ro
Add a comment...

Intelegem ce inseamna costurile pentru afacerea ta, si suntem aici sa le minimizam, oferindu-ti preturi avantajoase pentru serviciile prestate. La noi vei fi mereu intampinat cu un zambet si vei vedea o echipa cu pasiune pentru contabilitate.
www.contamar.ro
Add a comment...

Impreuna vom gasi solutii optime pentru afacerea ta, oferindu-ti calitate, profesionalism, un parteneriat de lunga durata, bazat pe incredere. Te vom informa periodic asupra aspectelor financiare ale afacerii tale.
www.contamar.ro
Add a comment...

De ce sa ne alegi? Pentru ca e vremea sa iti cunosti contabilitatea, si modul in care aceasta iti poate oferi noi perspective. Ne bazam pe comunicare si avem incredere ca putem schimba modul rigid in care sunt privite serviciile contabile.
www.contamar.ro
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded