Profile cover photo
Profile photo
Tia Saipul
221 followers -
hye stalker!
hye stalker!

221 followers
About
Tia's posts

Post has attachment
My E-day
Alhamdulillah.. settle satu step. semua pun berjalan lancar hari tu.  07.02.2016 ulang tahun kelahiran, hari tunang , hari anniversary. 3 in 1 ;) Semoga Allah permudahkan untuk urusan seterusnya. Aminn Some flashback .................. Sehari sebelum, sanga...

Post has attachment
Perasaan
Perasaan yang membuak-buak ini Bagaikan tiada penyudah Malah semakin hari semakin menyeksa Serasa aku mahu peluk dia Dan tak ingin lepas lagi Serasa aku mahu sandar di bahunya Sandar sehingga lena Sehingga lelap ke hari tua -semantic

Post has attachment
Photo
Photo
10/18/15
2 Photos - View album

Post has attachment
Kanak-kanak dulu dan sekarang
SEKARANG Ayah, tlg ambik adik eh nanti pukul 2.  Akak, sekarang ni trend tau orang buat "20 facts about me" kat insta. Mak, nak smartphone..kawan2 semua ada satu. Ayah, cikgu suruh beli buku rujukan. Bibik dah iron baju sekolah? DULU  Jalan kaki pergi dan b...

Post has attachment
WW #5 : Parody Makeup Transformation
Tengah viral di Laman Sosial sekarang. Cuba buat makeup transformation anda sendiri..kiki #makeuptransformation

Post has attachment
Gemuk.
Gemuk.  Kau tau tak benda tu sensitif? Takde manusia pun kat dalam dunia ni nak diri dia gemuk, lemak sana sini, sparetyre kat perut, pinggang, peha. Takde. Kalau dia nak naikkan berat bdn dengan sengaja sekalipun, mesti ada sebab. Sebab awek cakap "abang n...

Post has attachment
Port Dickson
Family Day pada 3 Syawal n 4 Syawal di Glory Beach Resort, Port Dickson. Jom layan gambo!! Ada 3 bilik, total RM343.10 (termasuk free breakfast untuk 5 orang, kalau lebih, tambah RM20 seorang). Terjah sini untuk more info  Glory Beach Resort .  Tapi tapi ta...

Post has attachment
:)

Post has attachment
Karnival Teratak Glam Raya
Huyohhh tengok rata-rata insta artis update pasal karnival ni. macam best je!  Karnival Teratak Glam Raya akan diadakan pada 5-6 Jun ni which is starting hari ini!! 10am-10pm di  Stadium Tertutup Taman Melawati, Shah Alam . Organized by  Hanis Zalikha   yan...

Post has attachment
Karnival Terengganu Ku Sayang
Assalamualaikum. hye semua.. Nak cite pasal satu karnival yang akan diadakan di perkarangan Stadium Negeri Kuala Terengganu 5-8 Jun ni. Untuk ore Ganu, moh le join ramai2!! Macam-macam aktiviti ada tauu. Nah baca sendirii Karnival ni dianjurkan oleh ETM Pri...
Wait while more posts are being loaded