Profile cover photo
Profile photo
Tia Saipul
224 followers -
hye stalker!
hye stalker!

224 followers
About
Posts

Post has attachment
telekung, hand bag, baju tunang to letgo..semua condition masih ok..9.5/10 okayyy..telekung masih baru belum pernah pakai. pm
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
12/15/17
8 Photos - View album

Post has attachment
preloved baju tunang/nikah/bridesmaid. wore once. condition 10/10
Add a comment...

Post has attachment
My E-day
Alhamdulillah.. settle satu step. semua pun berjalan lancar hari tu.  07.02.2016 ulang tahun kelahiran, hari tunang , hari anniversary. 3 in 1 ;) Semoga Allah permudahkan untuk urusan seterusnya. Aminn Some flashback .................. Sehari sebelum, sanga...
Add a comment...

Post has attachment
Perasaan
Perasaan yang membuak-buak ini Bagaikan tiada penyudah Malah semakin hari semakin menyeksa Serasa aku mahu peluk dia Dan tak ingin lepas lagi Serasa aku mahu sandar di bahunya Sandar sehingga lena Sehingga lelap ke hari tua -semantic
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
10/18/15
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Kanak-kanak dulu dan sekarang
SEKARANG Ayah, tlg ambik adik eh nanti pukul 2.  Akak, sekarang ni trend tau orang buat "20 facts about me" kat insta. Mak, nak smartphone..kawan2 semua ada satu. Ayah, cikgu suruh beli buku rujukan. Bibik dah iron baju sekolah? DULU  Jalan kaki pergi dan b...
Add a comment...

Post has attachment
WW #5 : Parody Makeup Transformation
Tengah viral di Laman Sosial sekarang. Cuba buat makeup transformation anda sendiri..kiki #makeuptransformation
Add a comment...

Post has attachment
Gemuk.
Gemuk.  Kau tau tak benda tu sensitif? Takde manusia pun kat dalam dunia ni nak diri dia gemuk, lemak sana sini, sparetyre kat perut, pinggang, peha. Takde. Kalau dia nak naikkan berat bdn dengan sengaja sekalipun, mesti ada sebab. Sebab awek cakap "abang n...
Add a comment...

Post has attachment
Port Dickson
Family Day pada 3 Syawal n 4 Syawal di Glory Beach Resort, Port Dickson. Jom layan gambo!! Ada 3 bilik, total RM343.10 (termasuk free breakfast untuk 5 orang, kalau lebih, tambah RM20 seorang). Terjah sini untuk more info  Glory Beach Resort .  Tapi tapi ta...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded