Profile

Cover photo
Zamira Karvani
Lived in Tirana
181 followers|64,144 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
Lies, lies, lies,Everything here is a big lie ,everything 
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
I have my water my fishes and my place, it's a beautiful day for me.. 
6
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
Nga sot e tutje kam vendosur të flas shqip,shqiptarçe,në Google, në Fb, në Twitter, në, instagram, në Link, në Yahoo, në, në, në, në të gjithë botën, unë kam vendosur të flas gjuhën time të bekuar nga Zotat, gjuhën shqipe, të vjetër dhe të lashtë aqsa dhe Zotat... Të Dua Shqipëria Ime... 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
My road were I walked 35 years, but now I am in Greece... 
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
My Birth City, My Big Love 
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
My room,poor room...
3
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
Askush nga ne nuk ka kurajo të thotë të vërtetën se çfarë ndodh brënda dhe rreth nesh.Porse të gjithë e ndjejmë atë përpindësh të padukshëm të rrezikut që na ka rrethuar dhe çdo ditë na merr dhe pakëson frymën tonë të ekzistencës,dhe ndjehemi të pazotë ta përballojmë,ta luftojmë,ta asgjësojmë...dhe sakaq ndjehemi dhe jemi të vdekur....
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
181 people
St.g Anakainiseis's profile photo
Dalilah Muniz's profile photo
Ali Aliev's profile photo
INSTITUTE ART-ACT's profile photo
Georgia Statira's profile photo
Tedy Kristianto's profile photo
Chrisanthi Statira's profile photo
Hunny Mand's profile photo
Red Rick's profile photo

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 

Δεν είμαι ικανοποιημένος.
Όχι Αλί Μπαμπά αλλά Μπαμπά Αλί, Σήκω Χότζα να κάθεται ο Παπάς,,, Τα ίδια και τα ίδια αρ...ίδια.... 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
My kitchen and my 🐱, she doesn't let me to cook 
2
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
The rain just began...... 
3
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
Fashion Parade. 
1
Add a comment...

Zamira Karvani

Shared publicly  - 
 
Just a small thing.
1
Add a comment...
People
Have her in circles
181 people
St.g Anakainiseis's profile photo
Dalilah Muniz's profile photo
Ali Aliev's profile photo
INSTITUTE ART-ACT's profile photo
Georgia Statira's profile photo
Tedy Kristianto's profile photo
Chrisanthi Statira's profile photo
Hunny Mand's profile photo
Red Rick's profile photo
Work
Occupation
Shtëpiake
Skills
Kënga,Piktura,Dashuria për natyrën dhe kafshët,Ekologjia.
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Lindur më 4 shkurt 1959 në Tiranë Shqipëri.
Introduction
Tirana.Albania.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Tirana