Profile cover photo
Profile photo
Mercury Research
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Câţi dintre clienții bancari din mediul urban folosesc un cont curent?
Câţi dintre deținătorii unui astfel de produs îl folosesc pentru a-și încasa salariul?
Din studiul realizat de Mercury Research pentru ING Bank România, reiese că 88% dintre clienții bancari din mediul urban folosesc un cont curent, iar 87% dintre deținătorii unui astfel de produs îl folosesc pentru a-și încasa salariul.
Mai multe informaţii despre rezultatele acestui studiu găsiţi pe http://www.managerexpress.ro/idei-resurse/research-atentie/angajatorii-decid-unde-vireaza-salariul-angajatilor.html
Photo

Post has attachment
Vinurile efervescente, echivalate de către consumatori cu şampania
Această confuzie este frecventă, conform studiului de tip focus grup cu femei consumatoare de vinuri efervescente.
Identificarea categoriei cu şampania este o tendinţa foarte puternică în piaţă, relevă concluziile acestui studiu, realizat de Mercury Research pentru Revista Piaţa.
Dacă celelalte tipuri de vinuri (neefervescente), sunt asociate cu socializarea formală, pentru femei, vinul efervescent/şampania reprezintă simbolul unei ocazii speciale, deosebite, și este asociat unui eveniment festiv.
Despre preţuri, percepţii şi tendinţe incipiente în această categorie aflaţi pe http://www.revista-piata.ro/index.php?c=newslist&m=detaliu&id=8653
Photo

Post has attachment
Din studiul de tip calitativ derulat de Mercury Research se desprind atât motivele, cât şi rolul pe care îl au cerealele în viziunea consumatorilor.
Conţinutul de minerale şi carbohidraţi generatori de energie, accentuează doua dintre motivele pentru care consumatorii percep cerealele ca pe o alternativă sanatoasă pentru micul dejun.
Satisfacerea nevoii de ceva dulce reprezintă un alt argument în susţinerea acestui consum .
Alte amănunte dar şi concluziile finale pe http://www.magazinulprogresiv.ro/articles/o-abordare-calitativa-consumatorului-de-cereale
Photo

Post has attachment
Astenia de primavară, o afecţiune tot mai frecventă la români?
Conform Studiului MercuryOmnibus, patru din zece femei au suferit de astenie de primavră în ultimii ani, număr dublu faţă de cel al bărbaţilor.
Starea de oboseală, somnolenţa, lipsa de energie afectează mai puţin personele tinere, în intervalul de vârstă 14 si 17 ani doar 16% dintre cei intervievaţi reclamând astfel de simptome.
La polul opus, 42% dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 55 şi 64 de ani, declară că au fost atinse de astenie în ultimii ani.
Informaţii complete despre acest subiect puteţi găsi pe http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/astenia-de-primavara-tot-mai-frecventa-la-romani-5766625
Photo

Post has attachment
Stiţi care sunt factorii determinanţi în alegerea unui magazin independent de cartier de către cumpărători?
Studiul Mercury Research realizat în colaborare cu Magazinul Progresiv şi Mercury 360 relevă ca principal factor calitatea bună a produselor şi proximitatea faţă de casă sau de locul de muncă.
Preţurile şi amabilitatea personalului reprezintă al doilea criteriu de selecţie al magazinului, sortimentaţia la raft şi orarul fiind criterii care influenţează mai puţin loialitatea cilenţilor.
Care sunt rezultatele acestui studiu şi care sunt recomandările făcute de Mercury Research retailerilor independenţi aflaţi de pe http://www.magazinulprogresiv.ro/articles/cum-vad-clientii-magazinele-de-proximitate-independente

Photo

Post has attachment
Ştiţi care este cel mai respectat post de către români?
Conform studiului sindicalizat realizat de Mercury Research, Postul Paştelui este ţinut de 88% dintre cei care obişnuiesc să postească.
Femeile ţin post într-o măsură mai mare decât bărbaţii reiese din acelaşi studiu, proporţia fiind de 57% faţă de 40%.
Care sunt motivaţiile celor care ţin Postul Paştelui şi care sunt preferinţele lor culinare în această perioadă, aflaţi pe http://www.info-sanatate.ro/articol,34,2894,Studiu_Mercury_Research_Postul_Pastelui_este_cel_mai_tinut_post_de_peste_an.html
Photo

Post has attachment
Evoluţia utilizării serviciilor de telecomunicații, costurile percepute la nivelul utilizatorilor, și conținutul media accesat pe Internet sunt câteva dintre rezultatele studiului res!com, pe care Ioan Simu, General Manager, Mercury Research le va prezenta la “Best of ESOMAR”.
Vă așteptăm la cea de a 5-a ediţie a evenimentului “Best of ESOMAR” pe data de 23 martie 2017.
Detalii pe: https://www.esomar.org/events-and-awards/events/local-activities/esomar-best-of/best-of-2017-romania/325_best-of-2017-romania.overview.php
Photo

Post has attachment
Știți ce cred românii despre mărcile internaționale de cafea din România, comparativ cu variantele lor din vest?
Studiul realizat de Mercury Research pentru Magazinul Progresiv surprinde modul în care cafeaua în general, şi diversele tipuri de cafea în special, sunt percepute de către consumatori.
Detalii interesante găsiţi pe http://www.magazinulprogresiv.ro/articles/cum-influenteaza-vanzarile-perceptia-consumatorilor-de-cafea

Photo

Post has attachment
Televiziunea ideală pentru români, cum ar arăta ea?
Un bun motiv de relaxare, accesul la informare, cât şi posibilitatea de lărgire a cunostinţelor, reprezintă câteva repere importante pentru români în aprecierea unor programe de televiziune de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre informatiile care reies din studiul realizat în mediul urban de Mercury Research pentru Discovery România.
Conform aceloraşi date, 44% dintre respondenţi afirmă că uitându-se la televizor au invăţat o limbă străină.
Un procent de 25% dintre români spun că emisiunile de tipul reality show castigă teren iar 24% dintre aceştia declară că în viitor vor exista emisiuni în care evoluţia acestora va fi decisă de telespectatori.
Detalii pe:http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/117902/romani-televiziunea-ideala-studiu-Discovery.html
Photo

Post has attachment
Ce parere au românii despre legea care interzice fumatul in locurile publice?
Ştiţi ce proporţie dintre fumători evită să fumeze în casă?
Raspunsul in studiul MercuryOmnibus realizat în octombrie 2016.

https://www.exprim.ro/2017/02/07/sunt-romanii-de-acord-cu-fumatul-care-interzice-fumatul-spatiile-publice/
Photo
Wait while more posts are being loaded