Profile cover photo
Profile photo
Brian Hvarregaard
628 followers
628 followers
About
Posts

Post has attachment
Kære netværk. Er der nogen som kender nogen? Vi har mistet et projekt som skulle køre over de næste par måneder og jeg står nu (lidt akut) med min udvikler som ikke har noget at lave. Jeg skal have fundet noget til ham. Han sidder på vores kontor i Sarajevo. Vi skal have booket en opgave ind til ham, så nu prøver jeg at se om jeg finder den her. Det drejer sig om 200-250 timer (kan godt deles) til Umbraco udvikling. Prisen ligger på 225 DKK ex. moms i timen (normalt 350 DKK). Projektet kommer til at køre gennem mig eller min kollega. Del gerne. Jeg kan kontaktes på: brian@greenweb.dk vis mindre

#umbraco

Post has shared content
Har du overvejet at din hjemmeside kan andet end blot være et visitkort på Internettet? Har du overvejet at din hjemmeside faktisk kan være din bedst betalte salgsmedarbejder? Vi har skrevet et kort indlæg omkring online lead generering. Læs med her.http://greenweb.dk/blog/online-leadgenerering-saadan-kommer-du-i-gang/

Post has shared content
Her er lidt let sommerlæsning, hvis du alligevel sidder og nørder lidt med din virksomheds hjemmeside.
Hvis du også er en af dem, der sidder på arbejde her i sommervarmen og måske vil nørde lidt med din egen hjemmeside så kunne du overveje at kigge på hastigheden af den. Hastigheden på din hjemmeside betyder meget for hvordan dine besøgende oplever din hjemmeside og om de ultimativt vælger at købe noget hos dig. Har du en webshop, hvor kunderne mange gange kigger på flere sider inden de køber er det altafgørende. Hvis du vil tage temperaturen på din egen side kan du læse med her: http://greenweb.dk/blog/hastighedsoptimer-din-hjemmeside/

Post has shared content
Skal vi hjælpe dig med softwareudvikling? Vi leverer blandt andet integrationer mellem din hjemmeside og dine andre kildesystemer. Vi bygger komplekse softwareløsninger og kan også hjælpe med udviklingsressourcer (herunder også outsourcing til en god pris).
Skal din hjemmeside være mere end bare billeder og tekst? Skal den integreres med de eksisterende systemer fx. CRM eller lign? Eller måske er skal du bygge software hvor du har brug for en professionel sparingspartner? Vi kan bygge softwaren, eller vi kan hjælpe med resurser - både lokale, outsourcede eller en blanding. http://greenweb.dk/specialudvikling/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Mangler du plads til opbevaring eller et sted at stille din campingvogn, så kan jeg anbefale Klarup Opbevaring de er super søde og yder en særdeles god service. Kan varmt anbefales.

Post has shared content

Hej,
Jeg leder efter hvordan man laver de her baggrunds-reklamer som man fx. kan se på connery.dk. Er det almindelig affiliate udbyder eller er det noget specielt? Jeg kan se at det er noget som hedder adform.com som connery linker igennem, men det ligner ikke noget affiliate, men mere noget til opbygning af reklamer. Nogen der ved hvordan det fungerer?

Post has shared content
Wordpress support på abonnement. Lad os overvåge din hjemmeside for nedetid og automatisk holde din hjemmeside opdateret med de nyeste version er af Wordpress, temaer og plugins.

Vi tager ligeledes backup og sikrer din hjemmeside mod hackerangreb. Vi tilbyder også at holde øje med dine links på hjemmesiden om der er nogen af dem der peger ud i ingenting.

Vi holder din Wordpress hjemmeside i luften, det eneste du skal gøre er at finde ud af hvad du så vil lave med den ekstra fritid du får.

Post has shared content
At få sin hjemmeside inficeret med malware er ikke sjovt. Det betyder mange gange at dit webhotel har lukket for din hjemmeside indtil den er blevet renset for malware. Men hvad kan man gøre? Vi giver en kort forklaring på det her. Samt kommer med en løsning til hvad du kan gøre hvis skaden ALLEREDE er sket.
Wait while more posts are being loaded