Profile cover photo
Profile photo
Efi 90
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Lamanya jari ni x menaip, luahkan perasaan dekat sini. huhu... otak ni da tepu xtaw nak taip ape..sume ade dalam otak je tp x menyempat nak buat entry... banyak benda nak diceritakan.. buat masa ni, nak study balik pasal blog. da banyak ketinggalan.. al-mak...
TheLittleAfshaBlog
TheLittleAfshaBlog
efipurpleshine.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
mata panda?? COLLAGEN EYE MASK boleh merawatnya
EYE COLLAGEN SUPER MASK Menyegarkan & Menhilangkan lingkaran hitam bawah mata & Meremajakan Sekeliling Mata Anda KANDUNGAN UTAMA:  natura...
Add a comment...

Post has attachment
spa dirumah dengan Gold Bio Collagen Facial Mask
mana yang malas nak g manjakan diri ke spa..takde masa la..ini adalah jalan terbaik dan sangat3 menjimatkan masa dan wang..hasilnya pun k...
Add a comment...

Post has attachment
Black Mask Shieseido ternyata berkesan
SHISEIDO BLACK Peel off Mask yg khusus untuk menanggalkan bintik-bintik hitam dan bintik-bintik putih pada hidung, wajah dan belakang bad...
Add a comment...

Post has attachment
Sabun Susu Beras Asli & Collagen
perkenalkan sabun susu beras dan 90% ramai yang tau tentang sabun susu beras ni...10% tu bagi makcik pakcik, adik-adik, mereka2 yang mema...
Add a comment...

Post has attachment
Afsha Collections
tak yah mukadimah la ye...nanti melalut penat je nak bace.. tu pun kalau ada yang baca...   dengan ini me ingin perkenalkan satu page yan...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Jumaat
Alhamdulillah.. kita masih lagi berdiri memijak bumi syukur.. diberi kesempatan meneruskan titian memohon keampunan mencari keredhaan.. S...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded