Profile cover photo
Profile photo
Billerbeck Magyarország
22 followers -
"Egy jó nap éjszaka kezdődik"
"Egy jó nap éjszaka kezdődik"

22 followers
About
Billerbeck's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Oh, happy days! :) 2 napon keresztül MINDEN TERMÉKÜNKRE 20% kedvezményt adunk Váli utcai (Billerbeck ART) márkaszaküzletünkben! ;-)
Photo

Post has attachment
Igazi lélekfoltozó napot rendeztünk hétvégén a fóti Károlyi István Gyermekotthonban nevelkedők számára. Öröm volt látni a gyermekek vidám tekintetét, ahogyan önfeledten részt vettek a különböző programokon. Ahogyan vihorásztak Peppino bohócon, elmélyülten alkottak a kézműves standokon, vagy érdeklődve nézték végig a színházi fellépők műsorát. Na de hogy kerülünk mi ide, miért rendez egy piaci vállalkozás ilyen eseményt?

Post has attachment
A MI AJÁNDÉKUNK! - Célunk, hogy mosolyt csaljunk az otthonban nevelkedő gyermekek számára ünnepek alkalmával. Akiknek sajnos nem adatott meg, hogy családi körben ünnepeljenek.

December 17-én egy szinte egész napos varázslatos forgatagot szerveztünk számukra a fóti Károlyi István Gyermekközpontban, interaktív színházi előadással, táncprogramokkal, zenei műhelyekkel, kézműves foglalkozásokkal, munkakutya-bemutatóval, és még számos vidám programmal. 
Photo

Post has attachment
Ha hétfő, akkor CYBER MONDAY! Készülj, minden matracunk 20% kedvezménnyel lesz megvásárolható 1 napig! ;-)
Photo

Post has attachment
A mai napon különleges ajánlatot hirdetünk mindazok számára, akik csatlakozni szeretnének a ,,NE VÁSÁROLJ SEMMIT!" napjához!

A karácsonyi vásárlási dömping előtt világszerte több mint 60 országban hívják fel a figyelmet környezetvédő- és civil szervezetek a fejlett társadalmak rombolást okozó túlfogyasztására.
Ehhez csatlakozunk márkaszaküzleteinkben mi is, immár ötödik alkalommal. Hisszük, hogy valóban magas minőségű, időtálló termékeinkkel tehetünk a globális problémát jelentő felelőtlen túlfogyasztás ellen. Olvass tovább, cégünk hogyan vesz részt a fogyasztói böjt napján!Post has attachment
Te tudod már, hogy mit fogsz csinálni vásárlás helyett ma?
Mi tudjuk! ;-) Katt ide: http://billerbeck.hu/docs/16/Akciok
Photo

Post has attachment
Te is tehetsz a túlfogyasztás, és a környezeti problémák ellen még a HÉTEN!
Hogyan? Katt ide: http://billerbeck.hu/docs/16/Akciok
Photo

Post has attachment
Egy kis villámakció! Szombatig MINDEN TERMÉK kedvezményesen kerül a kosaradba! :) 
Photo
Wait while more posts are being loaded