Profile cover photo
Profile photo
Gyllebomben.dk
11 followers -
Natur og miljø vogteren
Natur og miljø vogteren

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Interessant artikel om det erhverv der ligger beslag på en stor del af den danske mononatur, for natur er der ikke ret meget tilbage af i dagens Danmark.

Hvis beregningerne i artiklen er rigtige kunne vi med en fordel lukke industri landbruget og få jorden over på flere hænder. Som interesseorganisation Frie Bønder står for 
http://www.levende-land.dk/
https://www.facebook.com/levendeland/info
Vi kan ikke komme uden om at industri landbruget giver samfundet en del følge problemer såsom MRSA, Pesticider, Nitrat og fosfor i vores vandløb, insekterne og vildt har svært ved at leve i de store monokulture.
Hvis man lukkede industri landbruget og lage det om til flere mindre brug der satsede på kvalitet i stedet for kvantitet. Det kunne give mange flere arbejdspladser ved at der ville komme en følge virkning at der ville komme en del flere små slagterier og mejerier der ville satse på kvalitets fødevare.
Naturen ville få et løft der virkelig kunne mærkes til glæde for befolkningen og turisterene.
Vores grundvand ville slippe for en stor del pesticider og vi kan også om 15 år drikke det rene drikkevand tappet direkte af hanerne.

Podemos danmark miljø
https://www.facebook.com/groups/527050120728827/
Add a comment...

Post has attachment
Ifølge Nestlés nye dyrevelfærdspolitik skal de tusindvis af leverandører i fremtiden leve op til følgende krav:

Grise må ikke længere være fastspændt, og det er forbudt at kastrere eller klippe haler af grise uden bedøvelse.

Høns må ikke længere leve i bure, og det er ikke længere tilladt at bruge væksthormoner for at få kyllinger til at vokse unaturligt hurtigt.

Kvæg må ikke længere blive afhornet, kastreret eller få klippet haler uden bedøvelse, og kalve må ikke længere leve som  tremmekalve.

Det uafhængige firma SGS skal kontrollere, at reglerne bliver fulgt. Gør de ikke det, risikerer leverandørerne at få opsagt deres aftale.
Add a comment...

Post has attachment
Miljøministeriet ignorere nemlig igen og igen advarsler om at fisk forsvinder og naturen ødelægges når firmaer får tilladelse til at suge tonsvis af sand op fra havbunden!
Add a comment...

Post has attachment
Brug lige 30 min. på at se denne.

Så kan i se hvad Dansk landbrug står for..

"Hvorfor understøtter Danmark et stadig mere industrialiseret landbrug?" Danmark er det mest intensivt dyrkede land i verden, landmændene er kriseramte og dyrevelfærden lider, alligevel presser landbruget for, at de skal være endnu større og dyrke endnu mere.
Add a comment...

Post has attachment
får lige en historie fra vores sydlige nabo.

Her er de forhold dansk landbrug råber op om hele tiden.
Vi vil have samme vilkår som i Tyskland........

Slappe miljøregler og svigtende kontrol giver tyske svineproducenter og slagterier store fordele.
Ammoniakken flyder ud fra mejerier og slagterier i Tyskland, mens svineproducenter stort set kan udlede lige så meget gødning og gylle, som de har lyst til. Det skader miljøet og giver de tyske svineproducenter en konkurrencefordel, som koster arbejdspladser i Danmark.

Det er vist Tyskland der skal have strammet op på deres kontrol og miljøregler.
Add a comment...

Post has attachment
Lidt stolt har man da lov til at være :o)
Add a comment...

Post has attachment
Nu er de første danskere døde af resistente svinebakterier. Hvornår stopper vi landbrugets syge produktionsmetoder i stedet for at hemmeligholde og bagatellisere et stort samfunds problem.
Add a comment...

Post has attachment
I onsdags udgav Verdenssundhedsorganisationen (WHO) en rapport om global antibiotikaresistens – og konklusionen er mildest talt alarmerende:
Add a comment...

Post has attachment
Skifergas er ikke vejen frem........
Add a comment...

Post has attachment
Havbrug er et stort nyt indsatsområde med enorme miljømæssige omkostninger.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded