Profile cover photo
Profile photo
TASK4 Studios
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Mobile app design #mobile #app #ux
Heb je er al eens bij gestaan hoeveel mensen er langs een winkel lopen? StedenIndex kan je vertellen wanneer het druk is en hoeveel mensen er langs lopen. Op elk moment van de dag. En als het dan druk of rustig is geweest inzien welke oorzaken daaraan hebben bijgedragen. Het weer bijvoorbeeld, of de hoeveelheid neerslag

Om deze dienst weer te geven is een passende User interface voor de app gemaakt. Niet alleen beschikbaar op een smartphone, maar ook een tablet. Daarnaast zijn passende brochures gemaakt die het product van StedenIndex weergeven.

http://task4.biz/portfolio-item/mobile-app-brochure-stedenindex-nl/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Promovideo band Blizzert #promovideo #muziek #band
Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; alles komt voorbij deze avond.
 Nog niet uitgebreid genoeg?!
Kies dan voor Blizzert XL, waarbij een 3-mans blazerssectie het geheel nóg completer maakt. Met deze promovideo weet je wat deze band doet!

http://task4.biz/portfolio-item/blizzert-promo-video-coverband/
Add a comment...

Post has attachment
Vlaggendansgroep Symbolica // Impuls // Cmine Genk // TASK4 Studios
#promovideo #voorstelling #theater #videoproductie

Met een geweldige voorstelling van vlaggendansgroep Symbolica in de C-mine in Genk hebben ze hun nieuwe productie Impuls gepresenteerd. Net als 2 jaar geleden toen we van hun vorige voorstelling de videoregistratie hebben verzorgd, hebben we ook dit jaar weer deze voorstelling vastgelegd. Niet alleen een mooie DVD registratie van de show, ook een vette promovideo van de voorstelling.

http://task4.biz/portfolio-item/vlaggendansgroep-symbolica-videoproductie-promovideo/
Add a comment...

Post has attachment
Met trots presenteren we de promovideo van ERIKS assemblagelijn voor hydraulische (hoge druk) slangen!

ERIKS heeft een nieuwe assemblagelijn voor hydraulische (hoge druk) slangen. Nu kan ERIKS vanuit Roermond slangen leveren met een extra dikke buitenlaag van hoogwaardig rubber, sterk verbeterde koppelingen en bovendien niet alleen leverbaar in de standaard lengtes van 20 en 40 meter, maar TOT WEL 60 METER – met een nog grotere doorlaat van maar liefst 3 duim. Bekijk de promovideo van dit productieproces in onze blog!
Add a comment...

Post has attachment
Weer een hele mooie videoproductie aan het afronden! De DVD hiervan kan besteld worden, zeker de moeite waard. Bekijk de video via de link. #videoproductie   #turandot   #weekendoperautrecht
Add a comment...

Post has attachment
Ook helpen wij graag de #muzikant. Crowdfunding is tegenwoordig een mooi alternatief voor het realiseren van een muzikale droom. Zo ook voor Lily B Wolf! #videografie   #videoproductie   #crowdfunding  

http://task4.biz/?portfolio=crowdfunding-video
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Knallen met #coverband XPD! Bekijk hun promovideo gemaakt door TASK4 Studios.

Voor meer informatie over #videoproducties , filmen van #coverband en #muziekregistratie kijk op http://task4.biz/portfolio/promovideo-xpd-coverband/
Add a comment...

Post has attachment
Ook voor #videoregistratie  van een vlaggendansgroep kan TASK4 Studios u van dienst zijn. Met #meercamera registratie en een eigen video edit team realiseren we voor u een compleet product van registratie,  #DVD tot video compilatie. 

http://task4.biz/portfolio/vlaggendansgroep-symbolica-dvd/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded