Profile cover photo
Profile photo
Natasha Nazan
165 followers -
I SKETCH EVERYTHING AND MAKE YOUR CURIOUSITY FRESH.
I SKETCH EVERYTHING AND MAKE YOUR CURIOUSITY FRESH.

165 followers
About
Posts

Post has attachment
1st Ramadhan in Melbourne
Assalamualaikum, Hye Everyone :)  Alhamdulillah this Ramadhan brings so many blessings. Why? As I told you on the last entry, last month was quite hard for me. Yes very very hard. And i wonder why Allah put this burden on me? i cant even carry it. It's too ...

Post has attachment
Kerana dunia perlu tahu.
Bismillah,  Dugaan dan kehidupan tidak dapat dipisahkan. Ada manusia yang diari kehidupannya lancar dan ada juga yang berdepan dengan pelbagai masalah tidak putus-putus.  Pengawalan 2016 bermula dengan baik dan bertambah baik apabila Allah mengilhamkan sese...

Post has attachment
Allah choose you
Assalamu aleikum everyone! First of all I want to say Alhamdulillah as we are the chosen one to breathe the air and of all the people in this world, Allah choose you :)  Glad that  I managed to come back and write again for my blog. I know it's quite some t...

Post has attachment

Post has attachment
enam bulan sekali
Bismillah, Assalamualaikum everyone! Hmm macam biasa aku kalau bab nak mulakan cerita aku awal awal memang failed. kalau dah sampai tengah tengah kau nak baca pun naik menyampah. sadis jer hidup aku. jadi selama 5 bulan berpijak di bumi nyata tanpa menjenga...

Post has attachment
Tarbiyah dari langit
Bismillah, Alhamdulillah as we already turn to the 20th night of Ramadhan i guess. Wow that was extremely fast! Aku rasa macam baru jer haritu aku wish kat korang "Happy Ramadhan Kareem everyone!" hmm.  BIRTHDAY TACHA Dan alhamdulillah jugak akhirnya tacha ...

Post has attachment

Post has attachment
Grow
Bismillah, Assalamualaikum :) Hye everyone! hiks. okay hye so long kan aku diam diri and sekali lagi didesak oleh mama Suria terutamanya dan kawan kawan untuk update blog. Alhamdulillah akhirnya ada masa yang sesuai untuk aku cerita secara ringkas dan menja...

Post has attachment
it's a wrap
Bismillah.. Assalamualaikum. Jarang sangat aku nak bagi salam kan . lulz. aku rasa kebelakangan ni ja rang betul aku nak lepak atas katil hadap laptop sambil kunyah bucu bantal d an update blog aku yang dah lama kusam ni. wow. selepas 5 bulan atau ma t sale...

Post has attachment
Reflections on Friendship
Bismillah.. This month, Syawal to be exact has been pretty busy with trying to tie up projects and tons of openhouse invititation. WOW. These are just normal things that happen during Raya. And one of the most adorable things yang aku rasa bulan Syawal sang...
Wait while more posts are being loaded