Profile cover photo
Profile photo
Zakelijk Bereikbaar
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Zoals veel van onze relaties wel weten, leveren wij zakelijke abonnementen voor mobiele telefonie. Hoewel dit natuurlijk een belangrijk deel van zakelijke bereikbaarheid is, was dit tot op heden niet meer dan een nevenactiviteit. Omdat veel van onze klanten graag alle bereikbaarheidsdiensten bij ons afnemen, hebben wij besloten onze levering van mobiele abonnementen naar een hoger plan te tillen.

https://buff.ly/2K4nYXI
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In samenwerking met onze partner Bright Access zijn we deze week begonnen met de grote glasvezelcampagne in Kampen. Dit betekent dat we zijn begonnen met de aanleg van glasvezelaansluitingen op de bedrijventerreinen Rijksweg 50, Haatland en Haatlandhaven.
Add a comment...

Post has attachment
Elke ondernemer is de afgelopen maanden bezig geweest met de nieuwe privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij hebben bij onze klanten gemerkt dat de AVG voor veel onrust en verwarring heeft gezorgd. Omdat een aantal van hen zich met hun vragen omtrent de AVG tot ons gericht hebben, hebben wij een uitgebreide checklist opgesteld aan de hand waarvan ondernemers kunnen bepalen of ze voldoen aan de eisen van de nieuwe privacywet.

Hoor jij ook bij die grote groep van kleine ondernemers die zich nog zorgen maken over de AVG, analyseer dan met deze checklist in de hand hoe jij ervoor staat. De Autoriteit Persoonsgegevens richt zich voorlopig nog niet op de kleine ondernemer als het gaat om naleving van de AVG, dus de komende maanden zijn de perfecte gelegenheid om te zorgen dat je er volledig aan voldoet.

Mocht je ondanks – of juist vanwege – deze checklist nog vragen hebben over de AVG en wat jouw bedrijf ervoor moet doen of laten, laat het ons gerust weten. Voor Zakelijk Bereikbaar is zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en gevoelige informatie een kerntaak. Daarom gebruiken we onze expertise ook graag om onze klanten ondersteuning te bieden bij het implementeren van de nieuwe wet.

De checklist: https://buff.ly/2kO7QOg
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een unieke website voor jou. Zakelijk Bereikbaar realiseert het. Bekijk ons gloednieuwe portfolio en laat je overtuigen. Proost op de samenwerking!

https://buff.ly/2kjCD5g
Photo
Add a comment...

Post has attachment
27 april is het weer Koningsdag. Kinderen gaan zaklopen, jongeren kruipen de kroeg uit, ouderen drinken oranjebitter en iedereen mag een stuk oranjekoek. Veel ondernemers gooien de zaak een dag dicht, voor anderen is het juist een lucratieve dag. Maar wat je ook doet op Koningsdag, het thema is oranje. Een dikke week later is het alweer Bevrijdingsdag. Alweer een reden om jezelf in het oranje te hullen en een leuke dag te hebben. En in betere tijden hebben we zelfs nog een oranje voetbalzomer. Nederland houdt van oranje.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wat is VoIP-Telefonie en heb ik er als ondernemer ook iets aan? Welke mogelijkheden biedt het en waarom is het beter dan een ouderwetse telefoonlijn?

Wij leggen het je uit in één minuut!
https://buff.ly/2Gblp7f
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe wet Algemene verordening gegevensbescherming (Avg)
Wat betekent het voor jou? Hier een duidelijke uitleg over de veranderingen vanaf 25 mei 2018.

Zakelijk Bereikbaar neemt jouw privacy serieus.

https://buff.ly/2FRA9qT
Photo
Add a comment...

Post has attachment
We wensen iedereen veel winterplezier, maar een echt onbezorgde winter begint bij Zakelijk Bereikbaar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Om te komen tot elkaar...
...gebruik je Zakelijk Bereikbaar!

https://buff.ly/2G9cQFF
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Website, webshop of maatwerk? Zakelijk Bereikbaar kijkt naar de beste mogelijkheden en gaat deze uitdaging samen met jou aan.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded