Profile cover photo
Profile photo
ijat aben
28 followers
28 followers
About
ijat aben's posts

Post has attachment
Never, Ever Give Up. Arthur's Inspirational Transformation!
Apa yang paling aku suka pasal cerita nih, NEVER UNDERESTIMATE what you can accomplish When you believe in yourself NEVER GIVE UP 15 tahun lumpuh dan berputus asa untuk sembuh  tetapi apa yang terjadi selepas itu adalah sesuatu yang ‘MIRACLE!’ Arthur Boorma...

Post has attachment
Chengdu Panda | Very cute panda from China.
PANDA Antara salah satu daya tarikan yg ada di China. Chengdu, Sichuan, China. Haritu University kitorng mmg ade buat lawatan ke Sichuan, tmpt wajib gi mmg Zoo Panda. atau nama spesific tmpt tu, Chengdu Research Base Of Giant Panda Breeding Kat sini dorang ...

Post has attachment
Readleaf RD990 Wifi action cam PICTURE
Mungkin masih ramai yg tertanya-tanya, " Apa benda tu RD990? " " Boleh lawan gopro ke gambo rd nih? " " Murah tapi nanti xde quality plak " " Pic mesti slalu gegar or x se SHARP gopro " Well, bagi kitorng, pengguna RD990 nih lain plak pemikirannye. " Dengan...

Post has attachment
Kisah Kejayaab Pengasas Bella Ammara
Post kalini khas untuk mereka yg ingin dapatkan inspirasi untuk berniaga. Ingat 9/10 rezeki dtg dari perniagaan. Cari ilmu dan jangan putus asa.  Moga cerita di bawah memberi inspirasi kepada kita. InsyaAllah ^^ Kalau like boleh share, dipersilakan :) [ Cer...

Post has attachment
Brutal Prank.
Tengok dulu.... baru komen. 

Post has attachment
Inspiration.
"Learning by Doing and Not Teaching" khususnya para muda yg asyik nak putus asa tanpa berusaha. Pandai di sekolah tidak semestinya pandai menguruskan kehidupan. Bagi yg score kat skolah, alhamdulillah teruskan usaha. Bagi yg kurang, teruskan berusaha dan be...

Post has attachment
[VIDEO QUALITY ] Comparison between Gopro hero 3 Black and RD990 Redleaf
Ramai yg bertanya pasal perbezaan quality video RD990 dan Gopro. Masing2 mempunyai Video Resolution FULL HD  dan Photo Resolution 12mp. Korang boleh tgk perbezaan QUALITY video untuk kedua2 actioncamera ni pada video bawah ni. Perhati btol2. Banyak ke perbe...

Post has attachment
IN THE PROCESS --- REMAKING A SIMPLE BLOG.
WE ARE SORRY IF OUR BLOG TEMPLATE ABIS MESSY THESE DAY. WE'RE IN THE PROCESS OF MAKING THIS BLOG AS SIMPLE AS WE CAN. SO WE TRY TO FIX IT AS FAST AS WE CAN. THANK YOU GUYS AND GILRS !  

Post has attachment
[ SALES ] ORIGINAL PINENG POWERBANK
Selamat Hari Weekend smua.  hee harini nak promote skit saya punya kedai online punya produk. GADGETOHGADGET Meh la rajin2 datang n follow kedai ni k. Macam2 barang gadget/electronik ado.  Yang paling penting, saya jual smua barang ORIGINAL okay. X ori bole...

Post has attachment
[ Review ] Kenapa perlu beli RD990 dan kenapa tidak perlu beli Gopro?
Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua. Oleh kerana permintaan dan penjualan yang sangat tinggi untuk actioncam RD990 ni, saya nak buat sikit review kenapa perlu beli RD990 dan tidak kepada Gopro. Bukan nak kata Gopro tak bagus, tetapi penggunaan Gopro...
Wait while more posts are being loaded