Profile cover photo
Profile photo
Iskandar Syahril Ibrahim Sukri
60 followers
60 followers
About
Posts

Post has attachment
DQ di Shopee
mari beli di shopee Lawat http://bit.ly/DQShop
DQ di Shopee
DQ di Shopee
dramaqueenscloset.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pelaburan Modal Kecil
Cara Mulakan Pelaburan Emas Modal Kecil Tak perlu modal besar untuk mulakan pelaburan emas. Kalau ada bajet sekitar RM200 sebulan pun dah boleh mula menyimpan emas. Bagi saya, yang penting mulakan dulu. Biarpun dengan modal kecil. Bila dah mula, baru cepat ...
Pelaburan Modal Kecil
Pelaburan Modal Kecil
is150.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suami yang sakitkan hati Isteri
Pagi ni dapat link  Blogmazeer : Ingatlah Suami dari whatsapp. Kita sebagai suami selalu di ingatkan perkara ini, moga-moga kita terlepas dari perkara-perkara yang negatif. Bak kata Uncle Shaf, fikir yang baik-baik ye. Intipati dari apa yang blog tu nak cer...
Add a comment...

Post has attachment
Awal Oktober
Tiber... semangat pula bila tengok pencapaian portfolio pencen awal ni. Moga-moga perancangan berpencen untuk tiga (3) tahun ini berjaya. Hampir sembilan (9) bulan projek ini telah di laksanakan. Moga-moga ia berjalan seperti apa yang di rancangkan. Tahun p...
Add a comment...

Post has attachment
nilai 10%
Nilai portfolio saham meningkat 10% dalam tempoh tak sampai setahun. Kira baguslah tu. Kalau masuk dalam akaun bank, tak tentu lagi dapat lebih 10% setahun. Bagaimanapun, target melabur dalam saham ni adalah peningkatan sebanyak 20% setahun.  Kita tunggu ne...
Add a comment...

Post has attachment
Mudahnya Simpan Emas Dengan GAP Public Gold
Ramai yang nak simpan emas, tapi takut nak simpan sendiri. Kalau masuk Akaun Emas di bank, kebanyakkannya tak patuh syariah. Yang patuh syariah cuma Kuwait Finance House (KFH) sahaja. Kalau nak sewa safe deposit box pun bukan mudah untuk sesetengah tempat. ...
Add a comment...

Post has attachment
15 Ogos dah
Cepat sungguh sama berlalu.... Saja nak kemaskini status projek 500 sebulan (lihat :  projek-sebulan-rm500 ) Setalah 8 bulan berlalu, alhamdulillah... perancangan projek berpencen awal ini menampakkan hasilnya, Bulan 8 sudah menampakkan pulangan pelaburan y...
15 Ogos dah
15 Ogos dah
is150.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
April Sudah
Adoi.... sekejap je dah April. Semalam, anak-anak dah mula cerita mengenai peperiksaan pertengahan tahun yang akan bermula bulan mei depan. Cepat sungguh masa berlalu. Projek tumpuan bulan ni, RC Studio ... Sudah tiba masanya untuk RC Studio bergerak selang...
Add a comment...

Post has attachment
Projek Sebulan RM500
  Pengenalan buat kawan-kawan semua...  Buat masa ini, blog is150.net ada membuat satu projek "pendapatan pasif". Projek ini bermula Januari 2018 dengan matlamat menyimpan RM500 sebulan dalam bentuk saham di pasaran BSKL. Widget di atas merupakan aktiviti i...
Add a comment...

Post has attachment
mesti untung
kenapa perlu melabur? Boleh untung ke main saham ni? Susah ke? Antara persoalan yang selalu kita dengar. Itu belum lagi kata-kata negatif yang kawan-kawan lemparkan. Secara logiknya, tiada syarikat di buka untuk rugi. Dengan pelaburan yang di keluarkan dan ...
mesti untung
mesti untung
is150.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded