Profile cover photo
Profile photo
Van Boekel | GWW | Utiliteitsbouw | Aannemer
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Nadat we alles voorzien hebben van natuursteenbekleding is de middeleeuwse brug in de Gemeente Boxmeer geplaatst! Vanaf de A77 is het geheel goed te zien.
Het unieke aan dit project is dat er in Sterckwijck archeologische resten gevonden zijn zoals boerderijen, erven en waterputten. Hieruit blijkt dat er zo'n 4.500 jaar mensen hebben gewoond, dat hier in zoveel aaneengesloten periodes mensen hebben gewoond is uniek! Dat maakt het middeleeuwse ontwerp van deze brug zo toepasselijk.
Photo

Post has attachment
Bij Bofrost wordt het bedrijf uitgebreid. Om het water van het dak en terreinoppervlak goed te kunnen afvoeren is er door ons een tweede rioolaansluiting voor het terrein gemaakt.
Deze aansluiting is tot stand gekomen door middel van een boring onder de straat door. De boring is middels het metselen van een put op de foto verbonden met het bestaande riool systeem.
Photo

Post has attachment
Safety of course! Bij Van Boekel Zeeland BV is veiligheid prioriteit en werken we samen aan veilige werksituaties.Via deze ludieke pepermuntjes-actie willen we iedereen nog een keer extra herinneren aan het belang van veiligheid op de werkvloer.
Photo

Post has attachment
Wat is het soms toch leuk om oude foto's terug te kijken. Niet alleen om herinneringen op te halen maar ook om te kijken wat er in de tussentijd allemaal bereikt is!
Photo

Post has attachment
Momenteel zijn onze mensen hard aan het werk aan een spoedklus in Orsoy, Duitsland. Hier moet een dijk versterkt worden zodat de inwoners van het Duitse dorpje weer rustig kunnen slapen.
Neem voor meer achtergrondinformatie een kijkje op onze website: http://vanboekel.com/nl/waar-werken-we-nu/orsoy-duitsland/
Photo

Post has attachment
De bedrijfsfilm van Van Boekel Zeeland BV staat online! Door deze film krijgt u een goed beeld van de diversiteit aan specialismen die wij in huis hebben. Van Boekel Zeeland BV specialiseert zich in de complexe bouwprojecten.
Voor meer informatie kijk op: www.vanboekel.com

Post has attachment

Post has attachment
VACATURE: Projectleider Bouw 

Wij zijn op zoek naar een Projectleider bouw. Een functie met voldoende uitdaging, daarnaast kom je in een bedrijf waar samenwerking hoog in het vaandel staat, met korte organisatielijnen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op: http://vanboekel.com/nl/werken-bij/

Post has attachment
We zijn momenteel hard aan het werk in Duitsland. Zo zijn we bezig met de herinrichting van 
Plankendickskendel, graven we broedkassen voor ijsvogels in en brengen we de beekbodem op hoogte. Daarnaast is de beek opnieuw in model gebracht zodat er weer water afgevoerd word. Ook is de tijdelijke pompinstallatie verwijderd en de oude duiker vervangen door een nieuwe HAMCO-duiker.
Photo

Post has attachment
HOV-Baan Utrecht bouwfoto van de dag
Ons project in Utrecht is door Cobouw verkozen tot bouwfoto van de dag. Het project ligt midden in het centrum, een uitdagende plek omdat het verkeer geen hinder van onze werkzaamheden mag ondervinden.
http://vanboekel.com/nl/nieuws/hov-baan-utrecht/
Photo
Wait while more posts are being loaded