Profile cover photo
Profile photo
Zila Mahadi
45 followers
45 followers
About
Posts

Post has attachment
Assalamualaikum.. Bulan lepas masa saya pergi Padang Besar kat Perlis, saya beli teh hijau siam. Asyik order air tu  jer kt kedai siam.. jomlah buat sendiri kat rumah. Teh hijau siam ni rasa dia sama macam teh hijau/green tea yang biasa dijual kat…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum Masa Adam kecik-kecik dulu, kalau gi mana-mana ada jer yang tanya.. baby boy ke girl? Walaupun masa tu baju Adam kaler biru dan memang baju untuk boy, tapi saya jawab jer lah baby boy. Muka Adam memang macam girl pun masa dia baby dulu.…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum 30 September 2016, Aiza Zahiya genap 12 bulan. Tapi baru hari ni nak cerita dalam blog. Maafkan mommy yer Aiza..mommy tak sempat. Ada jer benda kena buat. Bila dah lapang, laptop pulak buat hal. Kena format baru. Tu yang jadi lambat update…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum Rasanya saya belum pernah cerita kat dalam blog ni yang aiza pernah ada masalah ruam susu kat pipi kan? Dulu Aiza ada masalah ruam susu kat pipi dia. Teruk jugak. Ruam susu Aiza ni salah satu simtom ekzema. Masa baru lahir, Aiza tak ada…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum, Balik Jitra hari tu, mak mertua request nak bengkang roti. Saya tak pernah buat bengkang roti. Puding roti tu pernahlah. Maka gigihlar saya google resepi. Oo..lebih kurang jer bahan dan kekdah buat dia. Bengkang roti ni, ada jugak orang…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum Masa pergi Langkawi minggu lepas, Aiza demam. Sejak Aiza lahir, ni kali pertama Aiza demam. Asalnya Aiza cuma batuk selsema jer. Tak teruk sangat pun. Tak sangka masa tengah tunggu feri kat Kuala Perlis, tiba-tiba badan Aiza panas. Aiza…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum.. Kepada kaki plagiat atau kaki copy paste kat luar sana.. Tolong jangan melampau sangat, boleh tak? Kalau setakat copy paste 1-2 ayat atau 2-3 perenggan, saya boleh terima lagi..Tapi 100% SEMUANYA  ko copy dari blog ni pastu letak kat…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum.. Korang  ada masalah buncit selepas bersalin? Bila berdiri perut ‘nampak’ flat, tapi bila duduk, tiba-tiba jer ada spare tire keliling perut. Takpun, bila sarung jeans atau pakai skirt, terus terkeluar muffin top. Dulu saya macam ni lah.…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum.. Tiba-tiba saya rasa nak share rutin penjagaan kulit dan kecantikan yang saya amalkan sekarang. Tak rumit pun sebenarnya. Rutin kecantikan biasa jer. Setiap hari, saya akan cuci muka dengan pencuci muka kegemaran saya, Bee Liv Bee Venom…
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum… Masak apa hari ni? Ke tak tahu nak masak apa? Biasalah tu, simtom-simtom mak-mak, tak tahu nak masak apa.. Saya pun kadang-kadang termenung depan peti sejuk, tak tahu nk masak apa. Huhuhu. Korang dah pernah cuba masak Ayam Kung Pao.? Meh…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded