Profile cover photo
Profile photo
Cambodja Reizen
16 followers -
Ontdek Cambodja met de fotoreizen van Cambodjareizen.eu
Ontdek Cambodja met de fotoreizen van Cambodjareizen.eu

16 followers
About
Posts

Het reisgezelschap voor de Cambodja fotoreis 2014 is compleet. De groepsreis voor de unieke 14-daagse fotografie rondreis langs bekende en onbekende bezienswaardigheden is volgeboekt. Natuurlijk erg jammer voor diegene die ook graag mee gewild hadden, maar wij kijken erg uit naar de 2014 editie van de jaarlijkse fotoreis.

Wij kregen de vraag of er wellicht een 2de rondreis door Cambodja georganiseerd kon worden. Bij voldoende deelnemers (minimaal 6) willen wij als uitzondering op de regel een tweede reis organiseren eind december 2014 / begin januari 2015. Er zullen wel een aantal aanpassingen op het reisprogramma worden doorgevoerd. In deze periode is het namelijk 'hoogseizoen' en een stuk warmer. Rijstvelden zijn al geoogst, bezienswaardigheden (met name Angkor Wat) veel drukker bezocht en het strand in Sihanoukville overvol met hoofdzakelijk jonge toeristen.

het is dus van belang dat wij met de eventuele 2de rondreis een alternatief programma samenstellen waarbij wij meer onbekende bezienswaardigheden bezoeken. En die zijn er genoeg, maar belangrijker, wij weten deze te vinden!

Intresse? Neem dan nu een optie op deelname via onze website www.cambodjareizen.eu
Add a comment...

Post has attachment
Wat is nu precies een fotoreis ? Een vraag die wij onlangs kregen van een niet-fotograaf die wel graag mee wilde op rondreis door Cambodja. De fotoreis, of fotografie reis, is een rondreis door Cambodja waarbij er rekening gehouden wordt met de wensen die fotografen erop na houden. Zou wordt er op lokatie meer tijd uitgetrokken voor de bezichtiging, en fotografie, van bezienswaardigheden. 's avonds wordt de gelegenheid gegeven om fotokaartjes te backuppen en accu's op te laden. We beginnen de dag vroeg om zo van het mooie licht gebruik te maken. En de gesprekken gaan grotendeels over de gemeenschappelijke hobby: fotografie.

Is er dan geen plaats voor een niet-fotograaf ? Natuurlijk wel! De bezienswaardigheden die wij bezoeken tijdens de rondreis zijn ook 'gewoon' te bezichtigen, zonder dat je er uitgebreid foto's van maakt. Dat we langere tijd op die lokatie verblijven, en fotografen hun tijd uitgebreid vullen met fotografie, is zeker niet vervelend. Het geeft juist de tijd om nog eens goed te kijken, of zelfs even rustig te zitten en van een glas Cambodjaanse ijs-koffie of kokosnoot te genieten. Waarschijnlijk zul je als niet-fotograaf zelfs besmet worden met het fotografie-virus. Er zijn heel wat tips en truuks te leren als je met een groepje fotografen op stap bent. Dat je dan met je 'eenvoudige' pocket camera, inplaats van zo'n enorme Canon of Nikon, aan de gang gaat maakt niets uit. Je zult er snel genoeg achter komen dat je met een pocket camera, of zelfs een telefoon, ook hele mooie foto's kunt maken. Het is tenslotte niet de camera, maar de fotograaf die de foto maakt.

Een niet-fotograaf is net zo welkom deel te nemen aan de Cambodja fotoreis als een fotograaf dat is. Wij maken geen selectie van deelnemers, wie het eerst komt die het eerst maalt. Is de reis volgeboekt (al bij 8 deelnemers), dan is de reis vol. Ook als een beroemde professionele fotograaf zich aanmeld. Heb je intresse, schrijf je dan snel in! Al is de volgende fotoreis nog ver weg (november 2014), we zijn inmiddels al half volgeboekt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Foto's van (en in) Angkor Wat, gemaakt tijdens de Cambodja fotoreis 2013
Add a comment...

Post has attachment
de 14-daagse rondreis door Cambodja voor 2014 staat gepland. We vertrekken van Schiphol op 11 november 2014. meer informatie op onze website
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De fotoreis Cambodja 2013 is weer achter de rug. Wij, en de deelnemers, kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde editie van de speciaal voor fotografen jaarlijks georganiseerde exclusieve rondreis door Cambodja. Volgend jaar November zullen wij wederom een fotoreis door Cambodja organiseren. De inschrijvingen zijn reeds gestart. Bezoek onze website http://www.cambodjareizen.eu voor meer informatie.
Add a comment...

Post has attachment
De #fotoreis #Cambodja 2013 is volgeboekt, maar je kunt je nu al inschrijven voor de Cambodja reis die wij in november 2014 organiseren. wees er snel bij want we gaan wederom met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.
Add a comment...

Het is bijna zover! 28 oktober vertrekken wij voor de Cambodja fotoreis 2013. 2 weken met een kleine groep fotografen op rondreis door het prachtige landschap met eeuwenoude cultuur en bijzonder vriendelijke mensen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded