Profile cover photo
Profile photo
Nabyha Muhammad
180 followers -
Mak budak yang suka jaga anak, makan, crochet, game & system development.
Mak budak yang suka jaga anak, makan, crochet, game & system development.

180 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Mekap swatches, yang aku beli kat Hermo dan diterima pada 2 Februari yang lepas. Jumlah harga RM116.49,   pos percuma & satu item tak lebih dari RM22... murah kan?  Barang2 yang aku beli: 1. Maybelline Color Sensational Lip Flush Bitten Lip x4 2. L'Oréal Co...
Goreng Berlada
Goreng Berlada
gorengberlada.blogspot.com

Post has attachment
Trying to get fit
I tried 45 burpees 2 days ago, tried sebab form ke laut... adeh long way to go. Good side is after I started freeletics, back pain & knee pain are significantly reduced.  # beforeihit40 Left leg pain pon dah reduced. Dunno why it happened, maybe because of ...

Post has attachment
Crochet in tv #2
Entry ' Crochet in tv' nih ada secara 2 tahun sekali yer. Ahaha, tade la. aku buat dah few screenshots tapi sebab malas kan. Nih aku share la sikit yer. #1 Haih tak ingat la cerita ape nih~~~ Filet crochet curtain bermotifkan bunga ros. Similar pattern here...
Crochet in tv #2
Crochet in tv #2
gorengberlada.blogspot.my

Post has attachment

Post has attachment
Majlis Pelancaran Official Sound Track Filem Bravo Lima oleh Panglima Angkatan Tentera
1st time akak pegi event gini, not sure la sblom nih penah ada ke kan. Tu pon sebab kena kerah dengan Nova Leeza yang peminat Amy Search.  Start lambat, dapat la dengo Caroline, Sofi Jikan & Cliff Projek Pistol. Lama jugak menunggu tu sampaikan rasa macam k...

Post has attachment
Spotlight May Sale
Spotlight May Sale la pulak, haih ;p
Spotlight May Sale
Spotlight May Sale
gorengberlada.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Lego 60088 & 31033
Lama dah tak menulis betul2 kat blog nih. Nak bersawang dah eh. Sebenarnya aku banyak idea nak menulis, tapi pemalas ya amat. Orang banyak hobi la katekan, ahaha. Cakap pasal banyak hobi nih, apa la banyak sangat ke hobi aku nih? Ye la, bleh tahan banyak la...
Lego 60088 & 31033
Lego 60088 & 31033
gorengberlada.blogspot.com

Post has attachment
Kucing Happy BSN
Ahahaha, lawak giller. Apesal la 2000k orang jek like? Meh tengok... Kucing Happy BSN menunaikan permintaan anda

Post has attachment
Crochet in tv
Breaking Bad S02EP04 Similar pattern here, go as big as you want: http://www.ladybythebay.com/2013/05/crocheted-giant-granny-square-blanket.html
Crochet in tv
Crochet in tv
gorengberlada.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded