Profile cover photo
Profile photo
VRmotion
3 followers -
augmented virtual reality toekomst VR AR ondernemer webshop denker apps games
augmented virtual reality toekomst VR AR ondernemer webshop denker apps games

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Wie bedenkt het beste lesidee waar VR een voorname rol speelt. Het doel is natuurlijk niet Virtual Reality, maar een VR-bril is een belangrijk onderdeel van de les. Wat wil jij met je klas gaan doen of waar wil jij met de klas naar toe.

Beschrijf je idee en vertel welke VR toepassing je daarbij gaat gebruiken. Degene die met het origineelste, mooiste en/of beste lesidee komt, kan een leuke prijs winnen.

Wil je zelf ook kans maken? Ga dan zo snel mogelijk naar http://meesterjasper.nl/index.php/nieuws/vr-blog/211-wedstrijd-lesidee-virtual-reality
Add a comment...

Post has attachment
ACTIE - VAN € 269,- NU VOOR SLECHTS € 249,- inclusief verzending

Panoview 360° Camera is de eerste betaalbare 360-graden camera waarmee u waanzinnige 360-graden HD video's en foto's maakt. De compacte 360-graden camera is voorzien van dubbele groothoeklenzen.

Met de betaalbare Panoview 360° Camera maakt u in een handomdraai 360-graden HD video's en foto's. Een druk op de knop is voldoende om al uw onvergetelijke momenten in 360-graden vast te leggen. Verbindt uw smartphone of tablet (geschikt voor iOS & Android) met de Panoview 360° Camera en bekijk de "live view" in 360-graden. Met de Panoview 360° Camera hoeft u niet meer te kiezen naar welke kant u de camera richt. De Panoview 360° Camera legt namelijk alles vast in 360-graden panorama beeld. Op deze manier wordt er een compleet nieuwe dimensie aan het kijken van video's en foto's toegevoegd waardoor u het unieke moment weer herbeleefd in 360-graden. Ervaar het zelf en u zult versteld staan!
Add a comment...

Post has attachment
VR-brillen producent Shinecon heeft na het vorige succes niet stil gezeten. De populaire VR-bril VR Shinecon heeft een volledige make-over gekregen en is op diverse punten verbeterd. Wat direct opvalt bij VR Shinecon 2.0 is het vernieuwde ontwerp hoofdband en de eenvoudige knoppen voor het juist afstellen van de VR-bril. Hierdoor zult u nog meer plezier hebben van uw VR-bril.

Het nieuwe ontwerp hoofdband van VR Shinecon 2.0 zorgt ervoor dat de VR-bril op uw gezicht zweeft. Door de extra comfortabele steun aan de bovenkant en achterkant van de hoofdband blijft de VR-bril stevig zitten. Dat is vooral prettig bij langer gebruik van de VR-bril. Verder is VR Shinecon 2.0 voorzien van een zacht ergonomisch gezichtskussen voor een optimale Virtual Reality ervaring.

De professionele lenzen van VR Shinecon 2.0 hebben net als de hoofdband een upgrade gekregen. De lenzen hebben nu een FOV (Field Of View) van 96 graden en geven uitzonderlijk scherp beeld. Met behulp van de middelste draaiknop op de VR-bril kunt u de oogafstand gemakkelijk instellen. En met de twee andere draaiknoppen versteld u per oog de afstand tot de lens. Daardoor kunt u altijd genieten van helder en scherp beeld van uw smartphone.

Dankzij het nieuwe schuifmechanisme is het plaatsen van een smartphone nog eenvoudiger geworden. Door de klep aan de voorkant van VR Shinecon 2.0 te openen kunt u dit gebruiksvriendelijk verstellen voor bijna iedere smartphone met een schermformaat van 4.5 tot 6 inch. Beide klemmen van het schuifmechanisme blijven bij het verstellen uit elkaar staan waardoor het zeer eenvoudig is om een smartphone in de VR-bril VR-Shinecon 2.0 te plaatsen.
Add a comment...

Post has attachment
De professionele VR-bril Baofeng Mojing 4 is de opvolger van de Baofeng Mojing III Plus. De Baofeng Mojing 4 heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen en is voorzien van vernieuwde lenzen voor nog meer kijkplezier. VR-brillen producent Baofeng heeft ook gekozen voor een nieuw en uniek model hoofdband die de gebruiker extra draagcomfort geeft tijdens de Virtual Reality ervaring.

Wat bij de Baofeng Mojing 4 direct opvalt is het unieke ontwerp van de hoofdband die ervoor zorgt dat de VR-bril op het hoofd zweeft. De comfortabele hoofdband is geproduceerd van hoogwaardig kunststof en is eenvoudig verstelbaar met behulp van de draaiknop aan de achterkant. De binnenkant van de kunststof hoofdband is rondom voorzien van zacht foam.
 
Voor een waanzinnig brede kijkhoek van 96º FOV (Field Of View) is de Baofeng Mojing 4 voorzien van de beste lenzen. VR apps en games worden hierdoor realistischer dan ooit tevoren. De lenzen zijn met het draaiwiel simpel in de breedte te verstellen, zodat de juiste oogafstand ingesteld kan worden. Kort samengevat: de Baofeng Mojing 4 is dé VR-bril voor iedere Virtual Reality liefhebber!

Baofeng Mojing 4 is beschikbaar in een Android en iPhone model. De Baofeng Mojing 4 voor Android is geschikt voor de meest recente Android smartphones met een schermformaat van 4.7 t/m 6 inch. De Baofeng Mojing 4 voor iPhone is geschikt voor de iPhone 6(S) en iPhone 6(S) Plus. Bij het bestellen van de Baofeng Mojing 4 VR-bril kunt u een keuze maken voor het juiste model.
Add a comment...

Post has attachment
Tweakers heeft de Panoview 360° Camera van VRmotion onder handen genomen. Hier het artikel waarin verschillende 360-graden camera's worden vergeleken.
Add a comment...

Post has attachment
Met de betaalbare Panoview 360° Camera maakt u in een handomdraai 360-graden HD video's en foto's. Een druk op de knop is voldoende om al uw onvergetelijke momenten in 360-graden vast te leggen. Verbindt uw smartphone of tablet (geschikt voor iOS & Android) met de Panoview 360° Camera en bekijk de "live view" in 360-graden. Met de Panoview 360° Camera hoeft u niet meer te kiezen naar welke kant u de camera richt. De Panoview 360° Camera legt namelijk alles vast in 360-graden panorama beeld. Op deze manier wordt er een compleet nieuwe dimensie aan het kijken van video's en foto's toegevoegd waardoor u het unieke moment weer herbeleefd in 360-graden. Ervaar het zelf en u zult versteld staan!

Meer informatie: http://www.vrmotion.nl/360-graden-cameras/panoview-360-camera
Add a comment...

Post has attachment
HYPER REALITY - Deze video geeft een bizar beeld weer van een mogelijk dagelijks leven met Virtual Reality #VR  
HYPER-REALITY
HYPER-REALITY
vimeo.com
Add a comment...

Post has attachment
De 50e editie van het internationale rondreizende Campus Party vindt dit jaar plaats in Utrecht. Vanaf 25 mei tot en met 29 mei is de Jaarbeurs Utrecht even het grootste technologie festival ter wereld. Dit jaar zal VRmotion vertegenwoordigd zijn met hun eigen stand. Bezoek ons op de Campus Party en maak kans op een gratis VR-bril!

De organistatie verwacht zo’n 5.000 studenten en 15.000 andere bezoekers, waarvan 40% uit het buitenland, die een kijkje komen nemen naar innovatieve ideeën van starters wereldwijd. Het festival wil namelijk een inkijk geven in de wereld van digitale oplossingen voor wereldwijde problemen. Voor Campus Party 2016 worden wedstrijden voor studenten uitgeschreven om oplossingen te zoeken voor deze problemen. Door middel van robots, drones, Virtual Reality en 3d-printers krijgen bezoekers inzichten in wat technologie de wereld in de toekomst kan bieden.

Meer informatie over Campus Party 2016 kunt u vinden op de website van Campus Party: http://nl.campus-party.org/
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag in Amsterdam onze nieuwe aanwinst aan het testen.

De PanoView 360° camera in actie! #VR   #VirtualReality   #360camera  
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded