Profile cover photo
Profile photo
afisya afida
887 followers
887 followers
About
afisya's posts

Post has attachment
After 4 mont not BF
Harini 1st time makan maggie penang seafood sejak lepas bersalin. Nikmatnye tak cukup 1 pax. Petang ni minum susu segar dutch lady. Tiba-tiba rasa basah je baju ingatkan terpercik maggie. Rupanya susu keluar. sebenarnya dah 4 bulan tak pump susu sebab busy ...

Post has attachment
Aquaria KLCC Moments
assalamualaikum. Harini mommy bawak Fahim g jalan-jalan kat aquaria..Fahim excited sangat especially bile tengok animals sea yang bergerak-gerak..sampai terjuih mulut. Mommy pun busy sangat tak sempat nak mengarang. Ada frend blogger rindu mommy tak ?

Post has attachment
Celoteh Mommy F
assalamualaikum. Rindunya nak menulis.  Mommy sibuk sangat sekarang ni. Ada yang rindu mommy tak ? Apa yang mommy sibuk sangat ni ? Biasa la mommy ni seorang waita yanng sedang meningkatkan kualiti kehidupan mommy for the better life. Ada ke yang sama macam...

Post has attachment
**
azam tahun 2017 Assalamualaikum. Azam ku tahun demi tahun ialah sama. haha Banglo 💋 BMW X6 💋 Butik Baby 💋 PHD biarlah ia di dalam lipatan impian so azam 2017 💗 ibu, anak, isteri yang baik 💗 hantar Fahim masuk sekolah bila dah 18 bulan 💗 nak posting di...

Post has attachment

Post has attachment
Alhamdulillah
assalamualaikum. Alhamdulillah for everything. Mommy rindu you, Fahim. Mommy doakan Fahim menjadi anak yang baik, membesar dengan baik. Alhamdulillah thank you Allah for Fahim Aliuddin from, mommycomel :)

Post has attachment
Tok Bali Aman Beach Resort
Assalamualaikum. Fahim first time at resort :) mommy dah kurus ye tapi muka belum slim lagi haha

Post has attachment
SSPN for Fahim Aliuddin
Assalamualaikum. Hari ni mommy nak cakap mommy dah buat SSPN untuk Fahim Aliuddin. Pelaburan sampai umur 18 tahun. Mommy tak nak Fahim susah macam mommy. Susah nak kena bayar PTPTN. Sebab PTPTN walaupun RM 200 sebulan, ia seolah olah suatu bebanan pada momm...

Post has attachment
saya nak hurom juicer
Aku lemah. Tiada berdaya. Aku kuatkan hati, cekalkan minda tabahkan hati. Bila tengok Hurom Juicer kat go shop, rasa nak beli tapi RM1499. Sebab harga macam tu mommy pejam mata je :)   ansuran pulak apesal la dengan kad kredit.   resepi timun jepun + tembik...

Post has attachment
jika
jika bergaji rm5k lebih menyenangkan dan menenangkan jiwa, aku rela.    
Wait while more posts are being loaded