Profile cover photo
Profile photo
Allen Lowe
380 followers -
Freedom of thought, love of life...
Freedom of thought, love of life...

380 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Has anyone worked with PETG? I am loving it's properties, but I am having a hell of a time getting rid of the stringing and blobs. It is pretty bad. My hotend is set to 240c, retraction speed is 50mm retraction amount is 4.5mm, travel speed is 175mm, filament diameter is set to 1.71mm and extrusion multiplier is set to 94%. What else can I do? I suppose I could try turning down the extrusion multiplier EVEN further, I don't know if I want to put the retraction much higher. Any thoughts are appreciated.

Post has attachment
+Peter Stoneham​ the machine screws used to secure the motor to the original plastic mount are too long to attach it to your mount. Can you tell me what screws I need to get? Or did they come in the kit somewhere?
Photo

Post has attachment
Painted my 3D printed lightsaber. I like it!
Photo

Post has attachment
Despite the temperature issues I have been having, my light saber turned out awesome. Just need to paint it now.
Photo

Post has attachment
Now it is just staying below the desired temperature all the time...
Photo

Post has attachment
it used to work perfectly, and sometimes it still does. PID autotune? something else?
Photo

Post has attachment
I just bought this http://rigidbot.com/product/part-fan/ from IAP.. Does anyone know where to find the STL for the mount?

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
So, my hotend temps used to always stay very stable until the last 2 days. Can anyone give me any clues to what might be causing this? Not only is it fluctuating much more than it used to, but it is consistently reporting lower than the target.
Photo

+Andrew RigidBot​ so that newly designed PTFE and nozzle are working beautifully. I have put nearly a kilogram of filament through them with no issues so far.
Wait while more posts are being loaded